Breaking news

Voiculescu face recurs!

loading...

Senatorul Dan Voiculescu  a declarat astăzi la Antena 3, că respinge decizia Curții de Apel București și neagă categoric că ar fi fost colaborator al Securităţii.

foto9Liderul Partidului Conservator afirmă că există argumente morale şi juridice solide împotriva deciziei Curţii de Apel. “Dan Voiculescu se arată convins că, în ciuda momentului extrem de dificil pe care îl traversează instituţiile din România, aflate sub presiunea unui grup politic cu dirijor unic, decizia Înaltei Curţi de Justiţie şi Casaţie va fi diferită, restabilind adevărul în graniţele sale fireşti. Până atunci, Dan Voiculescu asigură opinia publică că nu a făcut poliţie politică şi nu a fost informator al Securităţii, limitându-se doar la respectarea normelor care reglementau activitatea în comerţul exterior până în anul 1989”, se arată într-un comunicat al Partidului Conservator.

În august 2006, CNSAS a decis că Dan Voiculescu a colaborat cu fosta Securitate, numele conspirativ fiind “Felix”. Voiculescu a contestat decizia la Curtea de Apel Bucureşti.

Dan Voiculescu a spus că a dat note informative doar conducerii întreprinderii la care lucra şi care i le solicita, în baza legilor vremii, în sensul de a declara dacă are rude în străinătate. Dan Voiculescu asigură opinia publică că nu a făcut poliţie politică şi nu a fost informator al Securităţii, limitându-se doar la respectarea normelor care reglementau activitatea în comerţul exterior până în anul 1989.

Avocații lui dan Voiculescu, Președintele de Onoare al Partidului Conservator, au declarat că vor face recurs la decizia Curții de Apel București. Următoarea instanță care se poate pronunța în acest caz fiind Înalta Curte de Casație și Justiție, a cărei decizie va fi definitivă și irevocabilă.

loading...
1 Comentariu
  1. voiculescu

    […] in … La nunta Lilianei Ghervasuc, Dan Voiculescu a inchinat un pahar pentru votul uninominal. …Voiculescu face recurs! exclusivNewsSenatorul Dan Voiculescu a declarat astÄzi la Antena 3, cÄ respinge … Leave a comment. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata