Breaking news

Victor Ponta și-a depus candidatura la Biroul Electoral Central

loading...

Premierul Victor Ponta este primul candidat la prezidențiale care și-a depus dosarul la Biroul Electoral Central, intrând astfel oficial în cursa electorală.

ponta - candidatura - becPonta, şi-a depus, miercuri seară, la Birorul Electoral Central, dosarul de înregistrare a candidaturii pentru alegerile prezidenţiale.

Dosarul conține 2.195.400 de semnături de susţinere pentru Victor Ponta în cursa electorală.

La sosirea la sediul Biroului Electoral Central, Ponta a fost întâmpinat de un grup de susţinători, care au scandat “Ponta – preşedinte”.

Președintele PSD a fost însoțit la BEC, de soţia sa, Daciana Sârbu, dar și de Gabriel Oprea, Daniel Constantin, Liviu Dragnea, Mircea Dușa, Doina Pană, Gabi Firea, Rovana Plumb și Titus Corlățean.

Pe 20 septembrie, când Ponta împlinește 42 de ani, va avea loc la Național Arena, evenimentul de lansare a candidaturii sale la alegerile prezidenţiale.

La evenimentul de lansare a candidaturii sunt aşteptaţi aproape 70.000 de participanţi.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor la BEC, pentru cursa prezidențială este 23 septembrie. La BEC sunt așteptați să își depună dosarul de candidatură și Klaus Iohannis din partea ACL, Călin Popescu Tăriceanu ca independent, Elena Udrea din partea PMP, Dan Diaconescu din partea PP-DD, Kelemen Hunor din partea UDMR, Monica Macovei – independent și Ioan Ghișe – Independent.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata