Breaking news

Victor Ponta se retrage din politică

loading...

Anunț bombă făcut de premierul Victor Ponta. Liderul PSD anunță pe pagina lui de facebook că după alegerile prezidențiale din noiembrie, vrea să se retragă din politică și să lase locul altora mai tineri.

victor pontaCutremur pe scena politică. Victor Ponta își anunță retragerea din politică, printr-o postare pe contul său de socializare.

”În urmă cu exact 13 ani, pe 4 aprilie 2001, Premierul Adrian Năstase m-a numit în funcția de Șef al Corpului de Control al Guvernului! Și atunci m-am gândit cu regret, dar și cu mândrie, la cariera mea anterioară de magistrat, dar asa am crezut că pot să fac mai mult din ce mi-am propus în viață. Am încercat în toată această perioadă să folosesc pozițiile publice ocupate (secretar de stat, ministru, deputat, Prim-Ministru) pentru a schimba în bine țara în care eu și familia mea ne-am născut și în care o să trăim tot timpul, cu bune și cu rele”, își începe Victor Ponta postarea pe facebook.

După care continuă și spune că anul ăsta va fi unul foarte greu, poate cel mai greu de până acum și anunță că dorește să se retragă din politică, lăsând loc de interpretare că ar fi supus la presiuni și șantaj.

„Cred că acest an este cel mai greu dintre toți anii de până acum (plin de abuzuri, persecuții politice, calomnii, nedreptăți, trădări și dezamăgiri) – dar și miza sa este enormă! Trebuie să punem capăt tranziției de la societatea comunistă (cu accesele sale securiste din ultimii 10 ani) spre o țară europeană, cu oameni mai liniștiți și mai demni, guvernați de valori și obiective comune, nu de frica de mascați și de linșajul public din partea unor jurnaliști fascisto-comunistoizi! În noiembrie, după ce câștigăm această ultimă și vitală bătălie, mă voi putea declara mulțumit de ce am realizat! Și atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri și mai puțin marcați de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani NU l-am dat familiei și celorlalte părți bune și frumoase din viața mea”, a scris Victor Ponta pe facebook.

Acest mesaj poate fi interpretat și ca unul scris la nervi sau poate fi, de ce nu, un pur joc politic de imagine, în plină campanie pentru alegerile europarlamentare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata