Victor Ponta: Nu îmi dau demisia. Am fost filat și supravegheat în SUA

loading...

Victor Ponta a declarat luni seară la România TV că nu are de gând să-și dea demisia din funcția de prim ministru al României. Premierul a mai dezvăluit faptul că a fost spionat în vacanța petrecută în SUA de o agenție privată plătită de un site de știri din România.

victor pontaVictor Ponta nu renunță la funcția de prim ministru al României în ciuda presiunilor și a dosarului penal de la DNA.

Nu. Mai e puțin până în decembrie 2016. (…) Am avut o discuție foarte clară în Comitetul Executiv al PSD și cu partenerii mei de alianță — dl Oprea, dl Tăriceanu și dl Constantin — înainte să plec în concediu. (…) În cazul meu demisia nu e doar o chestie personală, m-am supărat eu și am plecat. Dacă mă întrebați, da, aș fi vrut să plec atunci în anumite condiții. În cazul meu, este vorba de faptul că funcția pe care o ocup nu am moștenit-o eu din familie sau de undeva pe persoană fizică, ci pentru că vreo cinci milioane de oameni au votat cu USL și programul USL din 2012 și majoritatea parlamentară PSD-UNPR-ALDE și minoritățile naționale m-au sprijinit în această perioadă”, a spus Ponta la România TV.

Ponta a precizat  că va pleca din funcția de prim-ministru dacă nu va mai avea sprijin politic. Tot la România TV, premierul a dezvăluit faptul că o agenție privată plătită de un site de știri din România, l-a filat în vacanța din SUA: Pentru mine strict și pentru familia mea, era un lucru bun și în vacanța asta să nu mai fiu prim-ministru, că nu se mai cheltuiau atâția bani cu supravegherea mea prin diverse țări. (…) O agenție privată de acolo, din America (m-a supravegheat — n.r.). Un site din România a plătit niște oameni acolo, care au stat după noi. E dreptul presei, e dreptul lor lor să facă acest lucru, așa cum e dreptul meu de a merge în vacanță cu familia. De câte ori plec în străinătate apare o fotografie de genul ăsta. Sunt bani pe care îi cheltuie un site privat de știri. Dacă ei îi au, treaba lor.

777 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*