Breaking news

Victor Ponta nu a aprobat demisia din PSD a Gabrielei Firea

loading...

Preşedintele PSD Victor Ponta a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu a acceptat demisia Gabrielei Firea din PSD. Senatorul spune că este posibil să revină asupra deciziei.

ponta si gabi fireaPonta nu vrea să o piardă pe Gabi Firea și a decis să nu-i accepte demisia încercând astfel să o facă să se răzgândească asupra acestei hotărâri.

Nu i-am aprobat demisia. Avem nevoie de ea, este nevoie de ea, trebuie să rămână. I-am înţeles supărarea. Mâine avem obligaţia să soluţionăm probleme de la Ilfov, să fie USL la conducere, aşa cum au votat oamenii”, a spus Victor Ponta.

Gabriela Vrînceanu Firea şi-a dat joi, demisia din funcția de Preşedinte al PSD Ilfov şi vicepreşedinte al PSD la nivel naţional, dar și din cea de membru al partidului, din cauza alianție PNL – PDL de la Ilfov și din cauză că niciun lider USL nu a intervenit în problema cu Marian Petrache.

La auzul deciziei lui Ponta, senatorul Gabi Firea a spus că nu exclude să revină asupra deciziei de a demisiona din PSD, fiind dispusă să lase „orice la o parte, numai ca relaţia noastră politică să funcţioneze”.

„Merg mâine la şedinţa care a fost convocată, în urma căreia vom afla care este stadiul colaborării la nivel local a partidelor din USL. Mi-aş dori foarte mult să nu uităm că avem un ţel comun şi că toate celelalte aspecte pot fi depăşite, cu înţelegere, lipsă de orgoliu şi să renunţăm la cei pe care votanţii i-au trimis în Opoziţie. Întotdeauna am lăsat orgoliul la o parte şi în continuare o voi face, chiar dacă am fost jignită şi umilită. Las orice la o parte, numai ca relaţia noastră politică să funcţioneze. Dacă uman nu se poate face prea mult, măcar să se facă politic. Las la o parte orice orgoliu, trec cu vederea orice jignire sau neadevăr care s-au spus în legătură cu mine şi familia mea şi, cum ar spune cineva foarte conciliant, o iau de la zero”, a declarat Gabi Firea, citată de Mediafax.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata