Breaking news

Victor Ponta a obligat-o pe Mona Pivniceru să demisioneze de la Ministerul Justiției

loading...

Daniel Barbu, senator PNL și Ministru al Culturii a declarat miercuri seară la România TV, faptul că în cadrul ședinței de azi de la PNL, colegi de-ai lui au spus că Victor Ponta a obligat-o pe Mona Pivniceru să demisioneze cât mai rapid din funcția de Ministru al Justiției.

mona pivniceru si pontaDaniel Barbu a declarat că Victor Ponta ar fi ”rugat-o insistent” pe Mona Pivniceru să plece rapid din Guvern pentru ca el să preia funcția de Ministru interimar la Justiție.

Mona Pivniceru a fost trimisă de Senatul României ca judecător la CCR, și astfel Ponta a scăpat de ea de la Justiție ca el să poată face propunerile pentru procurorii șefi așa cum s-a înțeles cu Băsescu.

Graba și insistența lui Ponta de a numi el procurorii șefi este extrem de duioasă și aruncă în aer USL.

Crin Antonescu a declarat, miercuri seară, după ședința BPN a PNL că partidul este dispus să preia că Ministerul Justiţiei doar dacă se respectă criteriile pentru numirea procurorilor, menţionând că alegerea este a premierului şi adăugând că ar fi înţeleaptă retragerea actualelor propuneri.

Crin Antonescu a mărturisit presei faptul că în cadrul ședinței USL de azi, Ponta a spus că este de acord ca PNL să propună un ministru la Justiție dar cu condiția ca propunerile făcute de el în privința procurorilor să rămână în vigoare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata