Breaking news

Valer Marian i-a trimis o scrisoare lui Ponta în care îl acuză că a dat țara pe mâna unor neprofesioniști

loading...

Senatorul Valer Marian, președinte al PSD Satu Mare, i-a transmis lui Victor Ponta o scrisoare în care îl acuză pe premier că nu îi mai răspunde la telefon și că a dat țara pe mâna unor netrebnici, dând la o parte profesioniștii.

valer marianMarţi, senatorul şi preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Satu Mare, Valer Marian, a invitat reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă în care a prezentat scrisoarea adresată lui Ponta. În care îl acuză pe șeful său pe linie de partid de faptul că îl evită, nu-i mai răspunde la telefon și că încredințează puterea unor oameni nepricepuți, scrie ActualMM.ro

Iată scrisoarea senatorului Valer Marian, adresată lui Victor Ponta.

Domnule Preşedinte Victor Ponta

Cu respectul şi loialitatea pe care vi le port încă, având în vedere că de o vreme nu-mi mai răspundeţi la telefon şi mă evitaţi la întrunirile de partid, vă transmit prin această scrisoare deschisă câteva constatări împărtăşite de mai mulţi camarazi de partid, pe care vă rog să le receptaţi şi interpretaţi constructiv, acum când vă aflaţi pe culmile puterii şi gloriei politice;

Constituţia României şi Codul Electoral au ajuns pe mâna unor repetenţi şi a unor jurişti fabricaţi la fără frecvenţă sau de la distanţă în facultăţi obscure de drept.

Reforma administrativ-teritorială a ţării a ajuns pe mâna unui căpitan de judeţ.

Partidul este pe cale să ajungă pe mâna junilor turciţi de la Rin Grand Hotel.

Fostul preşedinte Ion Iliescu este marginalizat, ignorat şi chiar persiflat, fostul preşedinte Adrian Năstase a fost abandonat, iar fostul preşedinte Mircea Geoană este ostracizat.

Au fost lăsaţi deoparte şi alţi oameni de valoare care au servit partidul, precum Ecaterina Andronescu, Ioan Mircea Paşcu, Alexandru Athanasiu, Vasile Puşcaş, Viorel Hrebenciuc, Miron Mitrea ş.a.

Au fost uitaţi şi neglijaţi oameni simbol ai rezistenţei antibăsiste, precum jurnalistul Ovidiu Ohanesian, locotenentul MApN Gheorghe Alexandru, colonelul SIE Ionel  Dragomir, angajatul TVR Adrian Sobaru, ş.a.

Au fost însă repuse în drepturi slugi ale regimului Băsescu ca generalii Gabriel Oprea (vicepremier), Anghel Andreescu – Ologu (prim-adjunct al ministrului de interne) şi Ilie Botoş (la Cancelaria Primului Ministru).

Liderii UDMR au mai nou mai mare crezare la Bucureşti decât reprezentanţii românilor din Transilvania.  În guvernul USL şi în agenţiile guvernamentale există mai mulţi reprezentanţi ai UDMR decât ai românilor din Transilvania, care nu sunt reprezentaţi corespunzător nici în principalele comisii parlamentare, inclusiv în Comisia pentru revizuirea Constituţiei şi în Comisia pentru Codul Electoral.

Am fost alături de dumneavoastră în bătăliile cu principalii lachei ai inamicului şi pericolului social şi naţional Traian Băsescu< fostul şef al Fiscului, Sorin Blejnar, fostul ministru al Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi al Turismului, Elena Udrea, ş.a.

Personal şi singular am continuat lupta împotriva pretorienilor lui Băsescu< şeful SPP, generalul Alexandru Burian, şeful STS, generalul Marcel Opriş, preşedinţii ANI, Cătălin Macovei şi Horia Georgescu, preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, procurorul general al României, Laura Codruţa Koveşi, procurorul şef al DNA, Daniel Morar şi primul adjunct al directorului SRI, generalul Florian Coldea ( şeful de facto al principalului serviciu secret al ţării, în fruntea căruia este numit naşul dumneavoastră George Maior).

Regret că v-am supărat pentru devoalarea generalului Coldea (câinele cel mai rău şi mai credincios al lui Băsescu), pentru care naşul Maior v-a cerut capul meu politic. (Pretendentul şi apoi pretendenta pe care i-aţi preferat şi i-aţi încurajat la Satu Mare au mărturisit totul).

Am decis  să vă scriu pentru că nu mai am nimic de câştigat sau de pierdut în această lume, din care vreau să plec precum am intrat: cu capul sus !

Cu mult respect şi cu puţină amărăciune, încă al dumneavoastră loial

Senator Valer Marian

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD

Membru al Comitetului Executiv Naţional al PSD

P.S. Ca fost procuror care am participat după Revoluţie la anchetarea unor lachei sau pretorieni ai lui Ceauşescu, inclusiv la anchetarea fiului său Nicu (alintat Prinţişorul), vă recomand din suflet să nu vă lăsaţi amăgit de vrăjile şi mrejele puterii şi gloriei efemere. Fără înţelepciune şi bună credinţă, puterea nu valorează nimic. Aştept un răspuns urgent şi înţelept din partea Dvs. În rest, sunt pregătit pentru orice luptă.

loading...
1 Comentariu
 1. Lia spune

  Intrebari pentru Valer Marian si altii care stiu raspunde:

  1. ce s-a intamplat cu cele 500.000.000.000 datorii la buget ale amicului Govor Mircea, vicepresedinte la Consiliul Judetean Satu Mare?
  2. aveti vreo contributie la prescrierea faptelor dlui govor?
  3. ati facut interventii pe langa procurorul de caz?
  4. cunoasteti averea pe persoane interpuse ale lui govor? si la cat se ridica?
  5. recent ati facut trafic de influenta la inalti functionari pentru schimbarea anumitor directori?
  6. impreuna cu prefectul sunati in fiecare zi la bucuresti ptr schimbarea anumitor oameni?
  7. este adevarat ca l-ati implicat si pe relu fenechiu?
  8. este adevarat ca ati intervenit ptr angajarea anuitor persoane la anumite institutii?

  Asta nu este tot.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata