Breaking news

Valentin Nicolau, interimar la TVR, printr-o ordonanță de urgență a Guvernului Ponta

loading...

PSD forțează ruperea USL din toate balamalele. După ce marți au boicotat votul la numirea lui Rareș Bogdan, ca șef interimar la TVR, Ponta pregătește urcarea pe tron a lui Valentin Nicolau, printr-o ordonanță de urgență.

valentin nicolauStrategii PSD lucrează de zor pentru eliminarea PNL de la Guvernare și ruperea USL. Ultima mutare pe care o pregătește PSD și Ponta, o reprezintă acapararea Televiziunii Române, care în mod normal revine potrivit algoritmului politic, PNL.

Numai că războiul în USL este pe viață și pe moarte iar lăcomia PSD care se pregătește de alegeri prezidențiale, cu Ponta candidat, este mare. Astfel că TVR ar fi de mare ajutor PSD în campania electorală.

Premierul Victor Ponta a anunţat că miercuri, în şedinţa de guvern, va fi aprobată o ordonanţă de urgenţă prin care va fi modicată legea TVR astfel încât conducerea interimară să fie numită de Birourile Permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor.

”Avem această urgenţă absolută, ce se întâmplă la TVR. Soluţia legală discutată cu colegii asta este. Mâine dăm o ordonanţă. Birourile Permanente să numească o conducere interimară până se face plenul. (…) Vreau să liniştesc angajaţii şi telespectatorii”, a spus Ponta, într-o intervenţie la România TV.

La auzul variantei cu ordonanța de urgență, Crin Antonescu a luat foc și a spus că este inacceptabilă.

I-am spus domnului Ponta că aşa ceva nu se face…că nu mai are rost. I-am spus că televiziunea este în momentul de faţă într-o situaţie critică, că este o instituţie decapitată şi că varianta domniei sale de a da o ordonanţă mâine mi se pare inacceptabilă. Nu putem să mai dăm a nu ştiu câta ordonanţă prin care să modificăm o lege, doar pentru că parlamentarii unui partid au fugit de la vot. Mai bine cheamă din nou parlamentarii mâine să ne pronunţăm prin vot”, a spus Crin Antonescu la Realitatea TV.

Întrucât PSD plus PC care a dezertat din alianța cu PNL, are majoritate în Birourile Permanente, îl poate impune cu lejeritate ca interimar la TVR pe Valentin Nicolau.

loading...
1 Comentariu
  1. Vali Vijelie spune

    Cata dezinformare !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata