Breaking news

Vadim Tudor și PRM îl susțin pe Ponta în turul doi la prezidențiale

loading...

Corneliu Vadim Tudor a semnat marți, cu UNPR, un protocol de colaborare pentru ca PRM să-l susțină în turul doi al alegerilor prezidențiale, din 16 noiembrie, pe Victor Ponta.

ponta si vadimPRM și UNPR au semnat marți, un protocol de colaborare pentru susținerea în turul doi al alegerilor prezidențiale, pe premierul Victor Ponta.

Vadim a spus că a decis să-l susțină pe Ponta întrucât Klaus Iohannis a bătut palma cu Tokeș și Zsolt  Szilagyi, promițându-le autonomie în Ținutul Secuiesc.

În primul tur al alegerilor prezidențiale desfășurate pe 2 noiembrie, Victor Ponta a adunat 40,44% din voturile exprimate, Iohannis 30,37% iar Corneliu Vadim Tudor a acumulat 3,68% din sufragii.

Gheorghe Funar, fost membru PRM și candidat independent la prezidențiale în 2014 și Zsolt  Szilagyi, candidat al PPMT, au anunțat că-l vor susține în turul doi pe Kaus Iohannis.

Victor Ponta mai beneficiază de susținere în turul doi și din partea lui Călin Popescu Tăriceanu, clasat pe locul trei în primul tur, dar și din partea PLR. Și UDMR îl va susține pe Victor Ponta în turul.

Și partidul lui Dan Diaconescu îl va susține pe Victor Ponta în turul doi al alegerilor prezidențiale din 16 noiembrie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata