Breaking news

Vadim sare la gâtul lui Prigoană

loading...

Președintele PRM Corneliu Vadim Tudor îl pune la colț pe deputatul Silviu Prigoană, care a declarat că o echilibrare bugetară ar putea fi realizată prin anularea subvenţiilor pentru facultăţile de stat.

vadimAş vrea să întreb câtă şcoală are Silviu Progoană, încât se uită la bursele studenţeşti şi la subvenţia de stat pentru învăţământ universitar? Ceva mai multă decenţă nu ar strica. Ajungem ca pe vremea lui Lenin atunci când dascălul popoarelor spunea că în comunism fiecare bucătăreasă va putea conduce soarta naţiunii. Să-şi vadă Prigoană de gunoaiele lui şi să ne lase pe noi să ne ocupăm de soarta ţării“, a declarat europarlamentarul la Realitatea TV.

Silviu Prigoană a declarat într-un interviu pentru money.ro că o echilibrare bugetară ar putea fi realizată prin anularea subvenţiilor pentru facultăţile de stat.

Bugetul Învăţământului este de 6% din PIB din care 4% se duc pentru facultăţile de stat. Din moment ce ele oricum percep taxe de studiu n-ar mai trebui să primească alocaţie bugetară. În nicio ţară nu se întâmplă aşa ceva. Există doar un sistem de burse şi atât. O asemenea iniţiativă legislativă s-ar aproba în două luni şi ar genera o economie de 4% din PIB(circa 4,5 miliarde de euro – n.r.)”, a declarat Prigoană.

Viaţa merge înainte. Restaurantele sunt pline, bulevardele, parcurile, muzeele, sunt turişti peste tot. E criză numai la noi, la bulgari şi la greci. De ce oare? Pentru că s-a furat îngrozitor. se poate vorbi despre o criză balcanică, nu mondială“, a mai spus europarlamentarul PRM.

loading...
1 Comentariu
  1. Ilie Cristian spune

    Da domnule Vadmim…asa e…la altii “viaţa merge înainte, restaurantele sunt pline, bulevardele, parcurile, muzeele, sunt turişti peste tot si e criză numai la noi, la bulgari şi la greci” pentru ca noi suntem un popor foarte tolerant si mai vin chipuri precum prigoana si multi altii ..cica intelectuali…si ne arata noua prostiilor calea cea dreapta..hmm..iar imi vine sa rad…bine zis ..sa-si vada de gunoaiele lui ca el nu stie cum e sa traiesti la limita saraciei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata