Breaking news

Vadim rămâne președintele PRM. Tribunalul București l-a repus în funcție

loading...

Tribunalul Municipiului Bucureşti a decis să anuleze modificările statutare operate la Plenara PRM din iunie, în urma căreia Vadim Tudor a fost demis.

vadim - prmCorneliu Vadim Tudor a câștigat prima bătălie cu Gheorghe Funar. Tribunul rămâne liderul PRM. Tribunalul București a stabilit că Plenara din luna iunie în care s-a decis excluderea lui Vadim din PRM, a fost nestatutară. Astfel că acesta a fost repus în fruntea Partidului România Mare.

La aflarea verdictului, Gheorghe Funar a declarat că soluţia este contrară realităţii, contrară logicii şi contrară justiţiei și o va ataca cu recurs.

Cei doi nu au ratat ocazia de a se bălăcări încă odată, în direct la România TV.

Vadim Tudor a spus la România TV că decizia Tribunalului București: repară o nedreptate, mai este o lună până la debutul anului electoral 2014, și pe vreme de criză partidele justițiare și naționaliste, cum este formațiunea pe care eu am fondat-o acum 22 de ani, cresc ca din apă. Bătălia este cine confiscă acest partid, și caută cumpărător… Acum se arată pricina, pentru că au venit cu ștampile false și cu oameni luați de pe stradă. Felicit Justiția română că nu și-a  mâncat omenia și a ținut dreaptă cumpăna dreptății. Eu sunt optimist, pentru că probele sunt zdrobitoare. Au venit cu zeci de ștampile false, făcute pe picior. Sunt niște pensionari securiști, care nu mai aveau bani de o cinzeacă.  Și au zis: ce avem noi de vânzare. Partidul creat de  Vadim. Eu am creat acest partid. Cine zice PRM, zice Vadim Tudor și viceversa. Funar a băgat în groapa falimentului PUNR-ul și Vatra Românească.

Gheorghe Funar a spus că instanța a decis săptămâna trecută că Vadim Tudor nu este președintele PRM.

”Minți Funar, du-te mă la doctor și te tratează, minți ca un porc”, a intervenit Vadim.

Gheorghe Funar a anunţat că va contesta decizia Tribunalului: Judecătorul a adoptat o soluţie imposibilă din punct de vedere juridic pentru că în dosar a apărut PRM vs. PRM, iar cererea trebuia respinsă ca inadmisibilă (…) Soluţia este contrară realităţii, contrară logicii şi contrară justiţiei.

Pe 15 iunie 2013, Corneliu Vadim Tudor a fost demis din funcția de președinte al PRM, de 24 organizații județene ale partidului, care s-au reunit sâmbătă la şedinţă extraordinară a Consiliului Naţional.

loading...
2 Comentarii
 1. Bătăgan Marius spune

  BULETIN INFORMATIV
  PARTIDUL ROMÂNIA MARE
  Nr. 6 din 28.11.2013
  BULETIN INFORMATIV
  Biroul Permanent al Partidului România Mare comunică următoarele:
  1. Tribunalul Bucureşti a respins astăzi, 28 noiembrie 2013, la judecata pe fond, solicitarea noastră de înregistrare a modificărilor Statutului Partidului România Mare şi a măsurilor organizatorice – între care şi revocarea din funcţia de preşedinte al PRM a numitului C.V.Tudor – hotărîte de Plenara Consiliului Naţional al PRM din 15 iunie 2013.
  Tribunalul a recunoscut însă, calitatea de parte procesuală a domnului Ioan Bâldea împuternicit cu această funcţie de Plenara sus amintită astfel încît, acesta împreună cu avocaţii noştri vor putea uza de calea legală de atac sesizînd în termen de 5 zile instanţa de apel.
  2. Facem precizarea că hotărîrea judecătorească dată astăzi de Tribunalul Bucureşti nu îl repune în funcţie pe C.V.Tudor, aceasta nefiind definitivă.
  3. Amintim, de asemenea faptul că instanţa de fond a respins zilele trecute înregistrarea la Tribunal a hotărîrilor unui aşa zis Congres organizat în 20 iulie a.c. prin care C.V.Tudor era reconfirmat în funcţia de preşedinte al PRM. Şi această cauză urmează să fie judecată în instanţă în urma Apelului înaintat de C.V.Tudor.
  4. Exclus din partid de Congresul PRM de la Alba Iulia, cu votul a peste 750 de delegaţi din 36 de filiale judeţene, definitiv compromis în ţară şi în străinătate datorită nesfîrşitelor scandaluri publice, campaniilor de denigrare şi calomniere împotriva adversarilor personali, a unor lideri politici, renumit reclamagiu şi demagog, cu nenumărate demersuri la diferite organisme internaţionale – chiar zilele trecute a reclamat justiţia română – în urma incriminării sale de către Consiliul Suprem al Magistraturii – la Parlamentul European- Corneliu Vadim Tudor a semănat îndoială în rîndul opiniei publice interne şi externe privind veridicitatea nobilelor idealuri înscrise în programul Partidului România Mare.
  Fire laşă şi răzbunătoare, în procesele pe care ni le-a intentat, cu scopul de a sabota şi a descuraja oamenii, apelează la toată gama de forme şi mijloace pe care în decursul anilor, ca procesoman notoriu şi le-a însuşit la perfecţie: minte, dezinformează, foloseşte acte falsificate, blesteamă, etc., sperînd să impresioneze opinia publică şi organele de justiţie.
  În plus C.V.Tudor are o serie de procese pe rol, care îi maculează imaginea publică, iar la Parlamentul European are o prezenţă ştearsă, nesemnificativă, deşi în ţară se laudă cu „intervenţiile” sale de marcă în acest forum.

  5. Filialele din întreaga ţară sînt în plin proces de organizare, dovadă fiind şi faptul că mobilizate de organele de partid au strîns, pînă astăzi, un număr apreciabil de semnături (cu mult peste cifra cerută de lege, de 25.000) necesare reînscrierii partidului, întrucît 2013 este an preelectoral.
  Cerem filialelor să continuie această acţiune acolo unde nu s-a finalizat, ultimul termen fiind 6 decembrie a.c. .
  Conducerile filialelor locale, în general marea masă a membrilor şi simpatizanţilor partidului vor fi informate în legătură cu toate demersurile intreprinse de Biroul Permanent, inclusiv cu măsurile ce vor fi hotărîte, în scurt timp, pentru continuarea reformării şi democratizării partidului.
  Vă mulţumim tuturor pentru eforturile pe care le faceţi şi vă asigurăm că aceste împrejurări ne determină să continuăm!

  La toţi sănătate!
  Dr. Gheorghe Funar,
  Preşedintele Partidului România Mare

 2. adi spune

  un partid nebun condus de un nebun

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata