Breaking news

Vadim îl acuză pe Băsescu de genocid și va face plângere penală împotriva lui

loading...

Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a declarat luni seară în direct la Antena 3, în cadrul emisiunii ”Sinteza zilei” că va depune plângere penală împotriva Președintelui Traian Băsescu pe care îl acuză de genocid.

1121_vadimProblema nu e să cadă Guvernul ci să cadă Băsescu. Mâine voi depune plângere penală împotriva lui Traian Băsescu pe care îl acuz de genocid şi de trădare de ţară, conform articolului 357 din Codul Penal. El este problema nevralgică a României. Niciun premier şi niciun guvern nu vor putea lucra cu un om care este efectiv îndrăcit“, a declarat Corneliu Vadim Tudor, la Antena 3.

Liderul PRM a spus apoi că Traian Băsescu ar trebui arestat, altfel “ne vedem peste un an dar cu câteva milioane de români mai puţin”.

Arestarea lui Băsescu. Dacă nu se va pricepe că locul lui Băsescu este la puşcărie, înseamnă că ne mai vedem peste un an dar vom fi cu câteva milioane de români mai puţin, fie că vor muri unii, fie că vor alege să plece pentru o bucată amărâtă de pâine acolo unde a înţărcat mutul iapa“, a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

loading...
1 Comentariu
  1. Ilie Cristian spune

    Arestarea lui basescu…hmm…e o pedeapsa prea mica pentru ce a adus el tarii.Eu zic sa-i confiscam averea in valoare de cel putin 2 MILIARDE de euro iar apoi sa-l tragem in teapa ca pe timpurile lui Vlat Tepes.Poate asa vom atrage mai multi turisi si legenda lu`Dracula va prinde mai bine occidentalilor.Asta merita si Iliescu si udrea si multi altii.Dar cine sa faca asta?Zana din visele romanilor?Vedeti voi…treaba e atata de putreda incat de la politistul comunitar si pana la procurori, judecatori…deputati senatori etc. “se mananca din aceeasi farfruie”.Au bagat botul atat de adanc in borcanul cu miere acesti corupti in cat ai poti observa de pe luna.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata