Breaking news

Vadim îl ”somează” pe Boc să demisioneze

loading...

Corneliu Vadim Tudor, Preşedintele PRM, îi transmite lui Emil Boc că există o singură variantă pentru a rezolva problemele apărute din cauza crizei economice: demisia.

vadim8Este un blocaj total. Se învârt toţi în jurul cozii. Spune Boc de numai două variante: ori plătesc salariile şi pensiile ciumpăvite bine, ori nu le plătesc deloc. Dragă Emil Boc, mai e o a treia variantă: demisia în bloc Boc, ca să fac un joc de cuvinte. Nu scrie nicăieri că voi sunteţi bătuţi în cuie“, a declarat la Realitatea TV liderul PRM.

Europarlamentatul a atras atenţia că România a ajuns într-o situaţie foarte gravă.

Lumea a ajuns cu cuţitul la os. Pentru prima dată se strigă moarte lui Băsescu. este o formulă extremă şi macabră pentru că nu mai au ce să dea copiilor de mâncare“, mai spune Corneliu Vadim Tudor.

loading...
2 Comentarii
 1. Liviu spune

  RESPECT VADIME !!!!

 2. Ilie Cristian spune

  Cu toata stima pentru acest om..Vadim Tudor, un scriitor, un compozitor, un nationalist, un artist, un bun orator(Hitler era mic copil pe langa el)…acest om nu are termen de comparatie.
  Ei nu sunt batuti in cuie, bineinteles
  Sunt sustinuti de mafioti din UE, am inteles
  Moarte lui basescu si viata-n libertate
  Striga Romania, sa se faca dreptate!

  Emil boc, basescu, udrea etc…nici nu pot sa le scriu numele cu litera mare la inceput.. la cat de mult rau au facut.
  Mai este o a patra varianta pentru acest boc…tras in teapa dupa ce i se confisca averile..cateva milioane de euro..saracu, nu are cat udrea sau cat basescu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata