Breaking news

Vadim își deschide televiziune

loading...

Inspirat de succesul în televiziune al lui Dan Diaconescu, Vadim Tudor nu se lasă și vrea să rupă gura târgului cu propira televiziune.  Potrivit inpolitics, viitorul canal – Popular TV – va avea sedii centrale în Bucureşti: unul situat pe strada Polonă şi unul în Cotroceni. Emisia canalului urmând să înceapă în luna martie a acestui an, dar numai dacă până atunci obțin și  licența de emisie de la CNA. Codrin Ștefănescu a declarat pentru realitatea.net că noua telveiziune va fi una de nișă, cu emisie 24 din 24, pe sitemul  OTV,  iar Corneliu Vadim Tudor va avea o emisiune, însă nu va fi o televiziune de partid. Investiția se ridică la 1,8 milioane de euro, pentru lansarea noului canal tv. În  2007 senatorul PRM Dan Claudiu Tănăsescu lansa Cosmos TV, unde vadim Tudor era invitatul permanent. Colaborarea  dintre Cosmos Tv și PRM, a încetat după numai patru luni ca urmare a unor neântelegeri iscate între Vadim și senatorul Claudiu Tănăsescu.

loading...
4 Comentarii
 1. Alexandru Nistor spune

  0TV nu poate fi întrecut de nimeni, sau poate se vor împărţi în două tabere proştii, pardon… fanii acestor tipuri de posturi :))

 2. Razvan spune

  Este chiar incredibil cati oameni se pot uita la asemenea stupizenii.

 3. Haiducu spune

  Ograda-i mare! Nimic nu mai miră… Medicamenteee!

 4. Ilie Cristian spune

  Si-ar decshide televiziune si cred ca ar depasii orice audienta daca ar avea banii necesari.el nu invarte milioane de euro sau miliarde de euro ca alti politicieni ca sa isi permita asemenea lucruri.pacat ca mai toate televiziunile il interzic.Pentru ei reprezinta un pericol extrem de mare domnul Vadim.E un bun orator precum era si Adolf Hitler si asta ai sperie pe astia.Daca va venii vre-o data la putere PRM-ul, vom avea cea mai tare economie din lume pentru ca nu se va mai fura nici un fir de par iar toti cei care au furat tara atatia ani vor fi la racoare sau chiar in sicrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata