Breaking news

Corneliu Vadim Tudor a fost exclus din Partidul România Mare

loading...

Corneliu Vadim Tudor a fost exclus sâmbătă din Partidul România Mare, în cadrul congresului extraordinar realizat la Alba Iulia.

vadim - prmVadim a rămas fără partidul pe care l-a creat. Cei 720 de delegați din 36 de filiale ale PRM au votat sâmbătă, excluderea tribunului din partid.

De la ora 13,58, Corneliu Vadim Tudor, nu mai este membru PRM. Gheorghe Funar, mâna dreaptă a lui Vadim, și secretar general al PRM din 1998, este singurul candidat pentru funcția de președinte a partidului.

Funar și Vadim au avut contre dure, sâmbătă la prânz, în direct la Realitatea TV. Vadim a intervenit telefonic în emisiunea Fabrica, moderată de Saviana Rusu și a început să-l jignească dur pe Funar.

Luați maimuța asta de pe ecran. care vrea să mă dea pe mine joc. Nu îți e rușine mă porcule. Te-am făcut senator și pe idioata de nevastă-ta, consilier la Curtea de Conturi. Te-am crescut la sân….porcule”, a tunat și fulgerat Vadim.

În momentul în care Funar a spus că totul s-a făcut statutar, Vadim a replicat nervos că: Măi Funar, tu îmi vorbești mie de statut, în partidul creat de mine?!. 20 de fomiști s-au adunat să mă dea pe mine jos. Vom ajunge la tribunal, ce falsuri grosolane și ce ștampile false au făcut…A băgat în faliment PUNR și acum vrea să distrugă și PRM. Mă acuză pe mine că am pus la picioarele lui Băsescu, partidul.

Moderatoarea emisiunii l-a avertizat de mai mule ori pe Vadim să aibă un limbaj adecvat și politicos, însă pentru că tribunul nu a cooperat, în primă instanță i s-a redus volumul pe tv după care a fost întreruptă convorbirea telefonică.

”L-am avertizat de trei ori, nu a respectat acest protocol, nu s-a controlat. Realitatea TV  nu tolerează un astfel de limbaj”, a spus Saviana Rusu.

Gheorghe Funar a spus la Realitatea TV că reuniunea de la Alba Iulia este statutară și că se va modifica statutul PRM, pentru a înlocui dictatura unui om cu o conducere legitimă și democratică.

Decizia de excludere de azi, vine după ce pe 15 iunie 2013, Corneliu Vadim Tudor a fost demis din funcția de președinte al PRM, de 24 organizații județene ale partidului, care s-au reunit sâmbătă la şedinţă extraordinară a Consiliului Naţional.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata