Breaking news

Vadim ”cenzurat” în Parlamentul European

loading...

Europarlamentarul PRM, Corneliu Vadim Tudor a fost ”cenzurat” în timpul unui discurs susținut în plenul Parlamentului european, prin tăierea microfonului, c aurmare a acuzelor aduse băncilor occindentale.

vadim-parlament-00321Luni în timpul unui discurs în Parlamentul European, Vadim Tudor s-a trezit cu microfonul tăiat în timpul plenului de la Strasbourg. Iată o discursul europarlamentarului română, până la momentul cănd i-a fost tăiat microfonul.

“În urmă cu câteva săptămâni, un film realizat cu camera ascunsă a făcut înconjurul lumii. Fosta noră a reginei Marii Britanii, ducesa de York, Sarah Ferguson, pretindea o mită de 500 000 de lire sterline pentru a interveni, cât ai pocni din degete, pe lângă fostul ei soţ, prinţul Andrew, ca să rezolve o problemă. Scuzele ei ulterioare, cum că a fost beată, nu au reuşit să inducă în eroare pe nimeni, fiindcă aceasta este starea ei naturală.  Ce minune a tehnicii este această cameră ascunsă! Ar trebui să-i ridicăm un monument în fiecare ţară. Fără ea, noi n-am putea afla faţa nevăzută a lucrurilor, comportamentul secret al atâtor persoane publice. Acum 200 de ani, Napoleon a luat de pe biroul lui Frederic cel Mare de la castelul Sans-Souci, un ceas deşteptător de argint pe care, când şi-a făcut testamentul, pe insula Sfânta Elena, l-a lăsat moştenire unui apropiat. Era pradă de război. Acum, prada de război de numeşte comision, atenţie, sponsorizare. Dacă estul Europei este aproape de faliment, acest fapt se datorează nu numai corupţiei din ţările noastre, ci şi corupţiei şi şantajului pe care le exercită unele persoane publice şi instituţii din occident, mai ales bănci. Este momentul să ne unim eforturile pentru a distruge mafia, acest vierme atât de inventiv...”, a spus Vadim, până când a fost întrerupt.

loading...
1 Comentariu
  1. Ilie Cristian spune

    Coruptia a ajuns se pare pana in Parlamentul European.Nu trebuia sa i se taie microfonul…omul chiar spune lucrurilor pe nume si asta deranjeaza pe mare majoritate.Pacat ca este “cenzurat” si aici dupa ce a fost “interzis” pe toate posturile de televiziune.Le este frica de puscareie de aceea incearca toti sa-i creeze o imagine “de om nebun”, dar romanii nu sunt atata de naivi pe cat cred ei, si chiar cu toate “musamalizarile pe care le fac ei” Vadim T. inca are “votul numarul 1” din partea romanilor si daca guvernul nu pica si PRM-ul nu va ajunge prin vot la Cotroceni va ajunge prin revolutie.Ne-a ajuns…suntem satui de toti cei ce ne-au guvernat in ultimi 20 de ani!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata