Breaking news

Ungurii au învins. Ponta le-a oficializat steagul secuiesc

loading...

UDMR a bătut palma cu Ponta pentru ca  legea steagurilor, prin care se oficializează steagul secuilor, să fie adoptată în Parlamentul României.

ponta legalizeaza steagul secuiescCoaliţia de guvernare a decis în şedinţa de săptămâna trecută ca „legea steagurilor”, cea care va permite autorităţilor locale să arboreze steaguri judeţene şi regionale pe instituţiile publice, să fie adoptată în Parlament.

Vicepremierii Kelemen Hunor şi Liviu Dragnea au confirmat pentru gândul.info, această înţelegere între partenerii de guvernare, primul precizând că proiectul legislativ va fi depus săptămâna aceasta în Parlament.

Înaintea intrării UDMR la guvernare, prefecţii din Harghita şi Covasna au acţionat în instanţă mai multe primării pentru că au arborat steagul secuiesc la anumite manifestări, unele procese fiind deja câştigate de prefecturi.

PMP, prin vocea deputatei Elena Udrea, a anunţat că orice lege care va permite arborarea steagurilor secuieşti pe instituţiile publice din România va fi atacată la CCR.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    POANTA PROASTA E MAI PERICULOASA DECAT BASESCU !!! JOS CU ACEST TIRAN, ERA MAI BINE PE VREMEA LUI BOC !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata