Breaking news

Un român s-a pus cu SISTEMUL. Iată ce gând le-a pus politicienilor

loading...

Curaj nebun pe capul unui tânăr român, în vârstă de 35 de ani, de profesie medic veterinar. A avut curajul să se pună cu ”sistemul”. Tănărul le-a pus gând rău tuturor politicienilor corupți din România. Le pregătește ”pensionarea” anticipată.

tanar romaniaÎn loc să se plângă ca majoritatea tinerilor, preferă să ia atitudine, să nu stea de-o parte și să încerce să facă ceea ce alții nu vor: să dea startul schimbării în România.

Sebastian Popescu, de profesie medic veterinar, a avut curajul să pornească pe un drum plin de capcane și grenade: politica românească.

De doi ani lucrez alături de colegii mei la proiectul numit Noua Românie. Poți să schimbi multe dacă te implici. Atâta timp cât stai pe margine, doar critici, analizezi ce fac unii și alții, fii sigur că nu vei schimba nimic. Sunt un om al faptelor, în fiecare zi fac ceva pentru binele nostru al tuturor. Selectăm cu grijă membrii care aderă la Noua Românie, mergem pe omenie, bun simț, corectitudine, calități și principii pe care nu le mai regăsiți la restul politicienilor. Încercăm să formăm noi lideri politici care să ne reprezinte peste tot în lume. Tineri politicieni care să muncească pentru noi românii, nu împotriva noastră. Cred că putem să facem acest lucru, cred că putem găsi în România, români care să își dorească să iasă din comfortul lor și să se implice. Să-și asume responsabilități mari pentru a conduce țara, fără a se gândi cum să fure mai mult și mai legal. Vrem să facem ceea ce actualii politicieni nu vor: legi pentru popor, drumuri și autostrăzi europene, spitale și școli moderne, fără să ne luăm vreun ”comision”. Dacă vreți rezultate, nu mai stați deoparte. Implicați-vă. Acum aveți și unde. O minimă implicare înseamnă defapt un pas mare către SCHIMBARE. Hai să trecem direct la fapte. Vă invit cu toată inima să vă alăturați echipei Noua Românie și să puneți umărul la dezvoltarea acestui proiect care ne poate aduce acea schimbare pe care o dorim cu toții de 27 de ani de zile”, declară Sebastian Popescu.

Românii care doresc să devină membri în Noua Românie o pot face dacă au minim 18 ani și dacă nu au mai fost membri în alt partid în ultimii 7 ani. PNR nu acceptă traseiști politici și nici cei care vin pentru interese personale.

PNR este cel mai modern partid din România. Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial, iar cotizația în cuantum de 60 lei anual, se achită doar prin bancă, o dovadă de transparență totală.

Dacă vrei să te înscrii în Partidul Noua Românie, poți completa AICI formularul online.

Află mai multe despre Noua Românie citind Statutul și Programul Politic pe site-ul oficial www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea zilnică a Noua Românie.

loading...
2 Comentarii
  1. Liviu spune

    :)))))))))))))))) da da da … lupta-te cu masonii :))

  2. Daniel spune

    Domnule Liviu lupta o putem castiga numai daca vom lupta impreuna.
    Nu conteaza contra cui luptam atata timp cat noi vom ramane uniti si vom avea poporul roman de partea noastra.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata