Breaking news

Udrea vrea să desființeze Compania Națională de Investiții

loading...

Ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale, Elena Udrea vrea să desființeze Compania Naţională de Investiţii.

PD - LANSARE CANDIDATI PE - PITESTIElena Udrea aprecizat că programele pe care Compania le are au fost blocate încă de la începutul anului, deoarece în perioada de criză nu reprezintă o prioritate.  În prezent sunt finanţate doar “achiziţiile” făcute în anii trecuţi, iar plăţile vor putea fi făcute în continuare prin direcţia de investiţii a ministerului

Compania Naţională de Investiţii desfăşoară în prezent programe de finanţare pentru construcţia şi reabilitarea sălilor de sport, de bazine de înot şi de patinoare.

Întrebată ce vor face cei 150 de angajaţi ai companiei pe care intenţionează să o desfiinţeze, Elena Udrera a precizat că de la începutul anului exista un program de restructurare a companiei, iar angajaţii ar putea fie să dea concurs pentru posturile care sunt rămase libere în minister, fie îşi caută de lucru în altă parte.

Cu ce se ocupă Compania Naţională de Investiţii

Compania  Naţională  de  Investiţii  S.A. este  o  societate  comercială  pe acţiuni, înfiinţată în 2001, care funcţionează   sub   autoritatea   Ministerului  Dezvoltării  Regionale  şi   Turismului şi care execută programe de interes public sau social în domeniul construcţiilor. Principalii beneficiari ai acestor programe sunt autorităţile publice locale.

Programele  CNI S.A.  vizează construcţia de  săli de sport, consolidarea si reabilitarea sălilor de sport construite înainte de anul 2000, construirea  de  bazine de  înot şi de patinoare artificiale precum şi construire şi reabilitare de  aşezăminte  culturale.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata