Breaking news

Udrea l-a dat afară din PMP pe europarlamentarul Cristian Preda

loading...
0 5

Elena Udrea face curățenie în PMP, înainte de sosirea în partid a lui Băsescu, și scapă de incomodul europarlamentar Cristian Preda.

elena udrea - cristian preda - pmpEuroparlamentarul a fost exclus din Partidul Mișcarea Populară în cadrul Colegiului Național al PMP de la Băile Tușnad, județul Harghita.

Cristian Preda a fost exclus în urma unor acțiuni “care au lezat statutul Partidului Mișcarea Populară”, a anunțat sâmbătă deputatul Clement Negruț, secretar general al PMP.

Propunerea de excludere este strict legată de activitatea și acțiunile care au lezat statutul Partidului Mișcarea Populară, drept pentru care am luat în discuție abaterile disciplinare ale domnului Cristian Preda și a propus Consiliului Național excluderea”, a spus deputatul Clement Negruț.

Cristian Preda, care deținea în PMP și funcția de vicepreședinte, a ajuns să fie dat afară după ce recent a solicitat în Colegiul Național al partidului, demiterea Elenei Udrea din fruntea Partidului Mișcarea Populară.

Am fost singurul care am considerat că ea (n.r. — Elena Udrea) trebuie să fie demisă, ceilalți au considerat că, dimpotrivă, trebuie să-i pună o coroniță și să o pună și prezidențiabil. Iarăși, am fost împotriva acestei candidaturi”, a susținut Preda.

Și pentru că s-a răzvrătit împotriva lui Udrea, Cristian Preda a fost dat afară din PMP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata