Breaking news

Teo Trandafir vrea să renunțe la politică

loading...

Fosta vedetă tv Teo Trandafir, proaspăt intrată în Parlamentul României ca deputat din partea PD-L, se gândește serios să renunțe la cariera de om politic.

teoDupă ce în luna aprilie a câştigat alegerile pentru un colegiu din Berceni, deputatul PDL Teodora Trandafir a declarat, în exclusivitate pentru ziarul „Puterea”, că nu ştie dacă în scurt timp va mai fi politician şi că ultimele zile şi nopţi au fost cele mai grele din viaţa ei.

Nu ştiu dacă în scurt timp voi mai fi politician pentru că nu înţeleg anumite lucruri, iar eu am intrat pentru altceva în politică. Eu am dorit să ajut copiii, să realizez anumite proiecte pentru care am fost aleasă. Nu mi-a spus nimeni, dintre cei care m-au contactat să intru în politică, că în scurt timp va trebui să decid în legătură cu tăierea pensiilor şi a salariilor. Este o decizie extrem de greu de luat”, a explicat Teodora Trandafir.

Teodora Trandafir nu a dat un răspuns clar în privinţa modului în care va vota în Parlament moţiunea de cenzură iniţiată de PSD.

„Nu pot să dorm noaptea. Au fost multe nopţi nedormite, dar nu am putut să iau încă o decizie. Poate alţi parlamentari au mai multă experienţă, dar eu trebuie să mă gândesc şi ce este moral. Eu nu sunt un polician”, ne-a explicat Teo frământările prin care trece.

loading...
1 Comentariu
  1. adina spune

    Posibil sa fie singurul parlamentar cu constiinta 😛

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata