Breaking news

Teo Trandafir vedetă și în Parlament

loading...

După ce a votat pentru moțiunea de cenzură depusă de opoziție  împotriva guvernului, Teo Trandafir este la un pas de a fi demisă din PDL, însă gestul său o va readuce în prim plan chiar și în Parlament.

teoGestul lui Teo de a vota moțiunea, îi va aduce fostei vedete tv, proaspăt aleasă în Camera Deputaților,  un capital de simpatie pe termen lung. A fost și o strategie de marketing de a se promova, pentru a reveni în centrul atenției mass-media și al publicului. Decizia a fost una înțeleaptă, bine gândită și efectele încep să se producă. Știrea cu votul lui Teo Trandafir este pe prima pagină a principalelor cotidinee naționale precum și în buletinele de știri.

Teo Trandafir a declarat pentru Agerpres că nu va renunţa singură la statutul de membră a PDL, ci aşteaptă ca partidul să ia decizia de excludere a sa.

Ulterior, imediat după întâlnirea deputaţilor PDL cu premierul Emil Boc, Trandafir a transmis un comunicat de presă în care şi-a explicat gestul. “Observ că votul meu a fost interpretat ca o atitudine de frondă împotriva partidului care m-a sprijinit să intru în Parlament ca deputat al Colegiului 19 Bucureşti. Eu văd votul meu ca pe o expresie a propriilor convingeri pe care am spus, de la bun început, că nu le voi încălca. Acest lucru nu înseamnă nicidecum că m-am întors împotriva partidului care a avut încredere în mine“, a spus deputatul.

Teo Trandafir spune că este de părere “că dreptul la opţiuni individuale, într-un partid, poate genera progres şi îi asigur pe colegii mei că nu intenţionez nicidecum să îi părăsesc, chiar dacă anumiţi lideri din PDL au făcut deja declaraţii potrivit cărora ar trebui să îmi dau demisia din partid şi din Parlament“.

Teo Trandafir este acuzată de colegii deputaţi din PD-L că a făcut “gesturi obscene” după ce şi-a exercitat votul la moţiune. Aceştia se declară mai deranjaţi de acest fapt decât de votul acordat în favoarea Opoziţiei.

Nu ne-a deranjat atât de tare votul. Nu asta a fost determinant, nici îmbrăţişările, ci gestul pe care l-a făcut doamna Trandafir. Gestul e foarte greu să-l arăt în faţa Camerelor, gestul acela gen “le-am tras-o”. A făcut un anumit gest, extrem de urât la adresa colegilor care au luptat pentru ea în campania electorală“, a spus deputatul PD-L Marius Spânu.

loading...
1 Comentariu
  1. Ilie Cristian spune

    Toata stima pt. Teo Trandafir!Cred ca daca s-ar muta in PRM domnul vadim ar primio cu bratele deschise pt. gestul ei.Ar trebuii mai multi sa ai urmeze exemplu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata