Breaking news

Teo Trandafir la un pas de a fi dată afară din PDL

loading...

După ce săptămâna trecută a votat alături de opoziție, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Boc, Teo Trandafir riscă excluderea din PDL.

teoMircea Toader, liderul deputaţilor PDL, a anunţat luni seară că propunerea deputaţilor democrat-liberali pentru conducerea partidului este ca Teodora Trandafir şi Daniel Oajdea să fie excluşi din partid. Pentru Clement Negruţ ei propun doar un avertisment.

Teo Trandafir nu s-a prezentat la ședinta grupului parlamentar al deputaților PDL, motivând că avea febră.

Toader a precizat că propunerile grupului parlamentar din Camera Deputaţilor vor fi înaintate BPN al PDL. El a mai spus că sancţiunile sunt cuprinse în statutul partidului şi pornesc de la avertisment, atenţionare şi suspendare din funcţiile de conducere, până la excluderea din partid.

Teo Trandafir pare să-i fi supărat cel mai mult pe democrat-liberali, pentru că după ce a votat moţiunea de cenzură a ţinut să-şi arate entuziasmul, după care s-a îmbrăţişat cu un parlamentar al opoziţiei, Aura Vasile de la PSD. Trandafir şi-a explicat, astăzi, gestul de la moţiunea de cenzură prin faptul că era răcită.

“Am făcut gestul ăla blestemat pentru mine, nici pomeneală împotriva partidului. Mă bucuram că am putut vota căci îmi era rău”, a spus Teo Trandafir, la RTV.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata