Breaking news

Cererea de suspendare a lui Băsescu a fost citită în Parlamentul României

loading...

USL a citit în Parlament, cererea de suspendare a lui Traian Băsescu chiar în prezența acestuia.

Joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, USL a citit textul cererii de suspendare din funcția de Președinte al României a lui Traian Băsescu.

După ce suspendarea a fost citită, Băsescu s-a adresat Parlamentului acuzând din nou USL că vrea să își subordoneze justiția și a spus că românii au trecut țara prin criză.

În ce priveşte documentul ce mi-a fost adus la cunoştinţă aseară. Apreciez că are patru mari obiective, dintre care 3 de fond si unul conjunctural: Primul e punerea sub controlul PSd şi PNL a instituţiilor statului, in mod deosebit a justiţiei .Al doilea obiectiv- subordonarea tuturor instituţiilor statului către partid prin incălcarea gravă a Constituţiei şi legilor. Al treilea obiectiv- legat de nepunerea in aplicare a refeendumului din noiembrie 2009 prin care poporul, in numel căruia PNL şi PSD afirmă că au declanşat suspendarea, a votat cu 85%pentru Parlament unicameral şi 300 de parlamentari. Acestea sunt motivele d efond pentru care doriţi suspendarea preşedintelui. Aveţi şi unul conjunctural: premierul furnizat e deja recunoscut in toată Europa şi dincolo de ocean ca priministru copy Copy .Paste. Mai aveti o problemă de ultimă oră privind CV+ul premierului: toţi îl ştiam masterand in Unviersitatea din Catania, ieri a apărut în presă că n-a urmat niciodată un curs. Mulțumesc românilor că și-au salvat țara de la o puternică criză prin propriile sacrificii” a spus Băsescu.

Șeful statului a început să se victimizeze spunând că a majorat pensiile românilor de la 7 lei la 350 lei și că așteaptă ca aceștia să-l voteze la referendum.

”La referendumul de suspendare mi-aş dori mult să fiu votat de pensionarii care na-u pierdut nimic sau le-a crscut pensia in timpul mandatelor mele, sau mai ales acelora care aveau pensie de 7 lei si au dobandit 350 lei. Mi+aş dori sa fiu votat de aceia cărora nu le-au scăzut pensiile”, a mai spus Băsescu.

Totodată a precizat că mâine cânde se va vota suspendarea sa va fi prezent la dezbateri, în speranța că va reuși să convingă parlamentarii să nu îl suspende.

 

 

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    JAVRA ORDINARA bASESCU SE DUCE LA PUSCARIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!! POPORUL SPUNE : DA PENTRU DEMISIA BETIVULUI CHIOR SI STRAMB !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata