Breaking news

Stolojan și Andreea Paul Vass, consiliera lui Boc, se opun majorării taxelor

loading...

Prim-vicepreşedintele PDL, Theodor Stolojan nu este de acord cu majorarea TVA-ului și a cotei unice, considerând că această măsură  nu este oportună deocamdată.

stolojanandreeaAtât Theodor Stolojan cât și Andreea Paul Vass , onsiliera pe probleme economice a premierului Boc, rescping vehement majorarea taxelor în acest an. Preconizata mărire a cotei unice şi a TVA-ului întoarce PDL împotriva propriului guvern, mesajul transmis de democrat-liberali fiind clar: executivul nu are girul partidului să umble la taxe!

“Creşterea taxelor şi impozitelor nu este oportună când eşti în criză. Nu te apuci să diminuezi cererea. E ultimul lucru la care trebuie recurs”, avertizează prim-vicepreşedintele PDL, Theodor Stolojan.

Chiar și consiliera pe probleme economice a lui Emil Boc, se opune majoriării cotei unice și a TVA. “Înainte de a epuiza toate aceste căi de diminuare a risipei bugetare, de economisire a banului public şi orientarea spre investitii, nu susţin şi nu accept nicio formă de modificare a cotei unice sau a TVA. Asta dacă dorim un buget public pro-competitivitate, pro-investiţii, pro-creştere economică, pro-transparenţă şi pro-integritate, nu la sfântul aşteaptă, ci acum”, declară Andreea Paul Vass, pe blogul personal.

Respingerea creşterii taxelor a venit, ieri, pe mai multe voci, din partea parlamentarilor PDL. Tonul a fost dat de deputatul Sever Voinescu, acesta susţinând că astfel de măsuri “ar ucide şi puţina viaţă care mai palpită în economia noastră privată.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata