Stolojan și Andreea Paul Vass, consiliera lui Boc, se opun majorării taxelor

loading...

Prim-vicepreşedintele PDL, Theodor Stolojan nu este de acord cu majorarea TVA-ului și a cotei unice, considerând că această măsură  nu este oportună deocamdată.

stolojanandreeaAtât Theodor Stolojan cât și Andreea Paul Vass , onsiliera pe probleme economice a premierului Boc, rescping vehement majorarea taxelor în acest an. Preconizata mărire a cotei unice şi a TVA-ului întoarce PDL împotriva propriului guvern, mesajul transmis de democrat-liberali fiind clar: executivul nu are girul partidului să umble la taxe!

“Creşterea taxelor şi impozitelor nu este oportună când eşti în criză. Nu te apuci să diminuezi cererea. E ultimul lucru la care trebuie recurs”, avertizează prim-vicepreşedintele PDL, Theodor Stolojan.

Chiar și consiliera pe probleme economice a lui Emil Boc, se opune majoriării cotei unice și a TVA. “Înainte de a epuiza toate aceste căi de diminuare a risipei bugetare, de economisire a banului public şi orientarea spre investitii, nu susţin şi nu accept nicio formă de modificare a cotei unice sau a TVA. Asta dacă dorim un buget public pro-competitivitate, pro-investiţii, pro-creştere economică, pro-transparenţă şi pro-integritate, nu la sfântul aşteaptă, ci acum”, declară Andreea Paul Vass, pe blogul personal.

Respingerea creşterii taxelor a venit, ieri, pe mai multe voci, din partea parlamentarilor PDL. Tonul a fost dat de deputatul Sever Voinescu, acesta susţinând că astfel de măsuri “ar ucide şi puţina viaţă care mai palpită în economia noastră privată.

354 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*