Breaking news

Sondaj PDL- Băsesc și ai lui în picaj liber

loading...

Conform celui mai recent sondaj comandat de PD-L şi efectuat de CSOP în perioada 21 mai -1 iunie, PSD+PC conduce în topul partidelor, cu 33%, urmat de PD-L, cu 25%, şi de PNL, cu 24%.

basescuPreşedintele Traian Băsescu s-a prăbuşit în sondajele de opinie din ultima perioadă. Fie că au fost realizate la comanda PSD sau PNL, fie că au fost făcute la cererea PD-L, cercetările sociologice au demonstrat că şeful statului s-a prăbuşit la încredere şi PD-L a pierdut la intenţie de vot. Gândul a intrat în posesia celui mai recent sondaj intern al PD-L, care relevă faptul că PD-L a scăzut în luna mai faţă de aprilie cu 10 procente, iar încrederea în Traian Băsescu este de doar 20%.

În comparaţie cu studiile sociologice comandate tot de democrat-liberali în luna aprilie, s-a constatat că PSD a rămas stabil în preferinţele electoratului, iar PD-L a scăzut cu nu mai puţin de 10 procente. În schimb, PNL are o ascensiune spectaculoasă de 4 procente într-o singură lună. Aceeaşi creştere de 4% o înregistrează în sondajul intern al PD-L şi PRM, care are 8%. UDMR se află la 6%, în timp ce PNG şi UNPR au câte 1 procent, iar alte partide 2%.

Cumulat, încredere multă şi foarte multă au în Traian Băsescu doar 20%, în timp ce preşedintele PNL, Crin Antonescu, ajunge la 21%, iar liderul social-democrat, Victor Ponta, înregistrează 24%. Şeful UDMR, Marko Bela, are, la capitolul încredere, 4 procente, cel care conduce topul fiind însă guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, cu 32%. Sondajul are o marjă de eroare de 3%, fiind realizat pe un eşantion de 1.029 de persoane.

loading...
2 Comentarii
  1. Ilie Cristian spune

    PRM-ul are peste 40% detajsat, sa nu uitam cine e in spatele “sondajului” CSOP.Nu ne mai manipuleaza ca in 1989 cand oamenii lui Crin Antonescu, respectiv a lui I.Iliescu, trageau in oameni nevinovati iar nenorocitul de Victor Ponta spargea bancomate in haosul care se crease.Mai au tupeul sa vine cu sondaje mincinoase?…sa nu uitam cine a castigat alegerile din 2000(Vadim tudor) dincolo de smecheriile care s-au facut.

  2. Liviu spune

    Vadim e bolnav … e nebun . Sa ne fereasca sfantul sa ajunga ala la putere vreodata ca ajungem cu totii la balaceanca ( oricum n-are sanse pentru ca nu-l voteaza nici dreaq ) . De basescu aproape ca am scapat … ce pot sa zic … HAI USL !!! Scaparea noastra de la ananghie = USL !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata