Breaking news

Sevil Shhaideh a fost amenințată cu moartea. Turcoaica renunță la funcția de prim ministru

loading...

Liviu Dragnea a dezvăluit miercuri seară, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PSD că Sevil Shhaideh a primit amenințări cu moartea și ea și soțul și copilul ei și că se teme să mai iasă din casă de frică să nu i se întâmple ceva. Din cauza amenințărilor, Sevil Shhaideh a transmis Președintelui PSD să nu o mai propună din nou pentru funcția de prim ministru.

sevilLiviu Dragnea a declarat că a fost informat de către Sevil Shhaideh că a fost amenințată cu moartea și că nu mai dorește să fie nominalizată pentru funcția de prim ministru.

Am avut o discuție cu doamna Sevil Shhaideh și mi-a spus că după anunțul președintelui, a primit amenințări cu moartea, și ea și soțul și copilul ei. Le e frică să iasă din casă.  E un om care a muncit foarte mult și mi-a spus că nu mai poate merge înainte în acest război că nu îl poate duce. Demnitatea unui om a fost încălcată în picioare. Siguranța unei familii e pusă în pericol. Lucrurile nu pot rămâne așa. Cei care au început și întreținut această campanie, vor da socoteala”, a spus Liviu Dragnea.

Marți, Klaus Iohannis a anunțat că nu o va desemna pe Sevil Shhaideh în funcția de prim ministru și a cerut alianței PSD-ALDE  să facă o nouă propunere.

Liviu Dragnea a anunțat miercuri seară, că PSD îl propune pe Sorin Grindeanu care acum ocupă funcția de Președinte al Consiliului Județean Timiș.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Foarte bineeeee … sper s-o impuste pe musulmanca !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata