Breaking news

Senatul se reunește în ședință extraordinară pe 18 august pentru votul la legea CAS

loading...

Senatul României se reunește în ședință extraordinară, pe 18 august 2014, la ora 16.00, pentru a se vota legea privind reducerea CAS la angajatori cu 5%.

senatul romanieiLa solicitarea Opoziției, Preeșdintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a decis convocarea unei ședințe extraordinare a Camerei Superioare a Parlamentului României.

„În temeiul prevederilor articolului 66 alineatele (2) şi (3) din Constituţie, republicată, precum şi ale articolului 81 din Regulamentul Senatului, cu modificările şi completările ulterioare, se convoacă Senatul României în sesiune extraordinară, în ziua de 18 august 2014. Preşedintele Senatului convoacă Biroul permanent în ziua de 18 august 2014, ora 14,00. Senatul, convocat în sesiune extraordinară, se va întruni în plen, în ziua de 18 august 2014, ora 16,00, la sediul din Palatul Parlamentului”, se arată în comunicatul de presă al Senatului României, remis exclusivNEWS.ro.

Urmează ca și Camera Deputaților să convoace o ședință extraordinară pentru votul la legea CAS, respinsă de Băsescu de la promulgare pe data de 10 iulie 2014, când a retrimis-o în Parlament pentru reexaminare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata