Breaking news

Senatorul Iulian Bădescu a demisionat din PDL și s-a înscris în PSD

loading...

După demisia deptatului PDL Silviu Prigoană, un alt parlamentar PDL și-a dat demisia, ca urmare a mărurilor de austeritate ale guvernului susținute de partid.

badescuSenatorul Iulian Bădescu şi-a anunţat, miercuri, în plenul Senatului, demisia din PDL, afirmând că va activa pe viitor în cadrul grupului parlamentar al PSD+PC din Senat. Potrivit lui Bădescu, principalul motiv care l-a determinat să demisioneze din PDL a fost faptul că nu susţine programul anticriză al Guvernului Boc.

Bădescu a mai declarat că, pe lângă faptul că nu este de acord cu programul anticriză, “considerat de Boc obligatoriu pentru a fi membru PDL”, vrea ca atunci când se duce în colegiul unde a fost ales să nu-i fie jenă să privească în ochii celor care l-au votat.

Vreau ca atunci când merg în colegiul unde am fost ales să mă pot uita în ochii celor care m-au învăţat carte, care au grijă de sănătatea mea, în ochii vecinilor şi mai ales în ochii părinţilor mei fără a-mi fi ruşine. Cred că bună parte dintre măsurile anticriză propuse de actualul guvern nu fac altceva decât să omoare şi bruma de speranţă pe care o mai aveau românii“, a declarat Iulian Bădescu.

Alți trei parlamentari PDL au anunțat că în perioada imediat următoare intenționează să părăsească patridul, din aceleși motive, invocate și de senatorul Bădescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata