Senatorul Iulian Bădescu a demisionat din PDL și s-a înscris în PSD

loading...

După demisia deptatului PDL Silviu Prigoană, un alt parlamentar PDL și-a dat demisia, ca urmare a mărurilor de austeritate ale guvernului susținute de partid.

badescuSenatorul Iulian Bădescu şi-a anunţat, miercuri, în plenul Senatului, demisia din PDL, afirmând că va activa pe viitor în cadrul grupului parlamentar al PSD+PC din Senat. Potrivit lui Bădescu, principalul motiv care l-a determinat să demisioneze din PDL a fost faptul că nu susţine programul anticriză al Guvernului Boc.

Bădescu a mai declarat că, pe lângă faptul că nu este de acord cu programul anticriză, “considerat de Boc obligatoriu pentru a fi membru PDL”, vrea ca atunci când se duce în colegiul unde a fost ales să nu-i fie jenă să privească în ochii celor care l-au votat.

Vreau ca atunci când merg în colegiul unde am fost ales să mă pot uita în ochii celor care m-au învăţat carte, care au grijă de sănătatea mea, în ochii vecinilor şi mai ales în ochii părinţilor mei fără a-mi fi ruşine. Cred că bună parte dintre măsurile anticriză propuse de actualul guvern nu fac altceva decât să omoare şi bruma de speranţă pe care o mai aveau românii“, a declarat Iulian Bădescu.

Alți trei parlamentari PDL au anunțat că în perioada imediat următoare intenționează să părăsească patridul, din aceleși motive, invocate și de senatorul Bădescu.

352 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*