Breaking news

Scandal, circ și îmbrânceli în Parlamentul României

loading...

Certuri, scandal, îmbrânceli și multă tensiune în Parlamentul României, cu zi înainte de dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură.

parlamentParlamentarii Puterii şi cei ai Opoziţiei s-au certat atât în Senat cât şi în Camera  Deputaţilor. În ambele cazuri, scandalul a pornit de la votul pentru numirea judecătorilor de la Curtea Constituţională. La Camera Deputaţilor, însă, certurile au degenerat la un moment dat în îmbrânceli.

Scandalul din Camera Deputaţilor a pornit de la întârzierea cu care a început şedinţa de plen. Deputaţii au fost nevoiţi să aştepte în sală mai bine de o oră şi jumătate. Tensiunile s-au amplificat atunci când liderul grupului PDL a cerut prelungirea programului şi adăugarea pe ordinea de zi a desemnării unui judecător la Curtea Constituţională.

Deputaţii Opoziţiei au refuzat să îşi ocupe locurile în sală în ciuda apelurilor preşedintelui de şedinţă şi a deselor pauze de consultări. Social-democratul Nicolae Bănicioiu l-a acuzat pe Ioan Oltean de abuz. Pentru că prezidiul era ocupat de cei din Opoziţie, Mircea Toader a fost nevoit să vorbească de la un microfon mobil.

Deputații s-au încăierat pe microfon, car emaid ecare să ia cuvântul și să adreseze jigniri unii altora. Cristian Boureanu a fost și el înc endrul atenției, ca de obicei doar prin scandal după ce s-a contrat și îmbrâncit cu deputatul PSD, Nicolae Bănicioiu. Și la acestă oră deputații se află în Prlament pentru a încerca să ajungă la un consens.

loading...
1 Comentariu
  1. Ilie Cristian spune

    Afara din guvern cu circarii…vadime asteapta o tara intreaga sa ne fi presedinte.Nu au ce cauta astfel de oameni in astfel de functii.Sa cada cuvernul boc o data cu basescu si sa vina PRM-ul la cotroceni..e singura solutie pentru iesirea din criza si pentru un trai decent.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata