Breaking news

Scandal, circ și îmbrânceli în Parlamentul României

loading...
1 1

Certuri, scandal, îmbrânceli și multă tensiune în Parlamentul României, cu zi înainte de dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură.

parlamentParlamentarii Puterii şi cei ai Opoziţiei s-au certat atât în Senat cât şi în Camera  Deputaţilor. În ambele cazuri, scandalul a pornit de la votul pentru numirea judecătorilor de la Curtea Constituţională. La Camera Deputaţilor, însă, certurile au degenerat la un moment dat în îmbrânceli.

Scandalul din Camera Deputaţilor a pornit de la întârzierea cu care a început şedinţa de plen. Deputaţii au fost nevoiţi să aştepte în sală mai bine de o oră şi jumătate. Tensiunile s-au amplificat atunci când liderul grupului PDL a cerut prelungirea programului şi adăugarea pe ordinea de zi a desemnării unui judecător la Curtea Constituţională.

Deputaţii Opoziţiei au refuzat să îşi ocupe locurile în sală în ciuda apelurilor preşedintelui de şedinţă şi a deselor pauze de consultări. Social-democratul Nicolae Bănicioiu l-a acuzat pe Ioan Oltean de abuz. Pentru că prezidiul era ocupat de cei din Opoziţie, Mircea Toader a fost nevoit să vorbească de la un microfon mobil.

Deputații s-au încăierat pe microfon, car emaid ecare să ia cuvântul și să adreseze jigniri unii altora. Cristian Boureanu a fost și el înc endrul atenției, ca de obicei doar prin scandal după ce s-a contrat și îmbrâncit cu deputatul PSD, Nicolae Bănicioiu. Și la acestă oră deputații se află în Prlament pentru a încerca să ajungă la un consens.

loading...
1 Comentariu
  1. Ilie Cristian spune

    Afara din guvern cu circarii…vadime asteapta o tara intreaga sa ne fi presedinte.Nu au ce cauta astfel de oameni in astfel de functii.Sa cada cuvernul boc o data cu basescu si sa vina PRM-ul la cotroceni..e singura solutie pentru iesirea din criza si pentru un trai decent.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata