Breaking news

Roberta Anastase vrea să dărâme zidul din jurul Parlamentului

loading...

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, lucrează la un proiect legislativ prin care vrea  să dărâme zidul ce înconjoară Palatul Parlamentului.

oberta_anastaseNicio zi de la Dumnezeu fără ca parlamentarii să nu ne uluiască cu vreo idee trăznită. Roberta Anastase a anunțat că în două săptămâni va fi gata un proiect legislativ care prevede dărâmarea gardului din jurul Casei Poporului, transmite Agerpres.Ea a motivat acest demers prin faptul că oamenii trebuie să aibă acces la clădire, ea precizând că iniţiativa este susţinută şi de preşedintele Senatului, Mircea Geoană.

‘Domnul Geoană a anunţat, luni, că susţine proiectul meu de dărâmare a zidului Parlamentului şi a spus şi dânsul ce am spus şi eu de atâtea ori că nicăieri în Europa nu există ziduri în jurul Parlamentului’, a afirmat preşedintele Camerei.

loading...
1 Comentariu
  1. gogu spune

    Sa te crucesti nu alta, cred ca astia au baut zeama de cucuta.Pe de o parte bocesc mai ceva decat corurile antice ca nu sunt bani la buget, pe de alta parte au tot felul de ifose. Si din 1989 in tara asta s-a tot daramat, de construit nu prea. Oricum suntem in coada cozilor in Europa prin scaderea drastica a investitiilor in constructii. E chiar o prioritate de grad zero daramarea gardului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata