Breaking news

Roberta Anastase vrea să dărâme zidul din jurul Parlamentului

loading...
1 2

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, lucrează la un proiect legislativ prin care vrea  să dărâme zidul ce înconjoară Palatul Parlamentului.

oberta_anastaseNicio zi de la Dumnezeu fără ca parlamentarii să nu ne uluiască cu vreo idee trăznită. Roberta Anastase a anunțat că în două săptămâni va fi gata un proiect legislativ care prevede dărâmarea gardului din jurul Casei Poporului, transmite Agerpres.Ea a motivat acest demers prin faptul că oamenii trebuie să aibă acces la clădire, ea precizând că iniţiativa este susţinută şi de preşedintele Senatului, Mircea Geoană.

‘Domnul Geoană a anunţat, luni, că susţine proiectul meu de dărâmare a zidului Parlamentului şi a spus şi dânsul ce am spus şi eu de atâtea ori că nicăieri în Europa nu există ziduri în jurul Parlamentului’, a afirmat preşedintele Camerei.

loading...
1 Comentariu
  1. gogu spune

    Sa te crucesti nu alta, cred ca astia au baut zeama de cucuta.Pe de o parte bocesc mai ceva decat corurile antice ca nu sunt bani la buget, pe de alta parte au tot felul de ifose. Si din 1989 in tara asta s-a tot daramat, de construit nu prea. Oricum suntem in coada cozilor in Europa prin scaderea drastica a investitiilor in constructii. E chiar o prioritate de grad zero daramarea gardului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata