Breaking news

Răzmeriță în PD-L:Sulfina Barbu solcită Guvernului să nu se atingă de indemnizația pentru copii

loading...

Sulfina Barbu, Preşedintele Organizaţiei de femei din PDL, a declarat, sâmbătă, că nu este de acord cu tăierea indemnizației pentru creșterea copilului și că soicită Guvernului să caute soluţii pentru a nu diminua alocaţia şi indemnizaţia pentru creşterea copiilor.

sulfina-barbu-2Prezentă la Biroul Permanent Naţional al Organizaţiei de femei a PDL care se desfăşoară la Băile Herculane în perioada 15 – 16 mai, Sulfina Barbu a declarat că Organizaţia de femei a PDL nu este de acord cu diminuarea indemnizaţiei pentru creşterea copiilor, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX, intitulat “Organizaţia de femei a PDL solicită Guvernului să nu se atinga de indemnizaţia pentru creşterea copiilor”.

“Organizaţia de femei a PDL a decis să solicite Guvernului să caute soluţii pentru a nu diminua alocaţia şi indemnizaţia pentru creşterea copiilor. Ajutorul pentru creşterea copiilor, nu este un ajutor de care poţi profita minţind. Aici lucrurile sunt clare, cu naşterea unui copil nu poţi păcăli autorităţile. Total de acord că statul nu mai are de unde să cheltuiască la fel de mult ca înainte, dar scopul planului de austeritate este redresarea României. Şi nimeni nu poate gândi revigorarea României pe termen lung fără sprijinul acordat familiilor în creşterea copiilor”, susţine Sulfina Barbu.

Cuantumul indemnizaţiei pentru creşterea copilului va fi redus, de la 1 iunie, cu 25%, diminuare aplicată la cuantumul rezultat din echivalentul a 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni., a declarat consilierul premierului pe probleme economice, Andreea Vass-Paul.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata