Breaking news

Purtătorul de cuvânt al PSD îl face ipocrit pe Crin Antonescu

loading...

Cătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al PSD, l-a atacat dur, pe liderul PNL, Crin Antonescu despre care spune că are un comportament ipocrit care îl va costa foarte mult.

crin antonescuCătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, afirmă că liderul PNL, Crin Antonescu, ignoră tot ceea ce partidul său a câștigat de pe urma sprijinului necondiționat al PSD, dând dovadă de un „comportament ipocrit”, care îl va costa foarte mult la vot.

„Domnul Crin Antonescu se face că uită tot ceea ce a câștigat de pe urma Uniunii Social Liberale, de pe urma sprijinului necondiționat al PSD. Președintele PNL ignoră complet acum principiul parității de care liberalii au beneficiat în relația cu PSD, deși diferența dintre cele două partide era evidentă. Fără ajutorul PSD, PNL nu ar fi condus un număr important de Consilii Județene și Primării din țară. Chiar la Buzău, unde a lansat cele mai recente atacuri, este un președinte de Consiliu Județean care a nu ar fi ajuns în funcție fără sprijinul PSD. El ne acuză că am avut de câștigat de pe urma ajutorului lor, când de fapt este exact invers!  Sunt mâhnit că domnul Crin Antonescu se comportă din ce în ce mai dezamăgitor, atacându-și fără scrupule foștii parteneri care nu i-au greșit cu nimic și aruncând cu noroi în stânga și în dreapta. Comportamentul ipocrit al președintelui PNL, ieșit la iveală odată cu momentul în care a rupt USL, îl va costa foarte mult. Românii vor penaliza la vot modul în care acesta a trădat angajamentele pe care și le asumase în fața lor, prin proiectul USL”, susține Cătălin Ivan.

Atacul lui Cătălin Ivan vine după ce crin Antonescu a spus joi că Ponta uită faptul că PNL l-a făcut premier, la fel cum Băsescu a uitat că a ajuns președinte datorită liberalilor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata