Breaking news

PSD susține demersul PNL privind contestarea legii de reducere a salariilor bugetarilor cu 25%

loading...

PSD  va susține demersul inițiat de PNL privind contestarea legii de reducere a salariilor cu 25% la Curtea Constituțională.

lia_olguta_vasilesuPurtătorul de cuvânt al PSD, Senatorul Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că formaţiunea pe care o reprezintă va susţine sesizarea PNL la Curtea Constituţională a României (CCR) asupra neconstitutionalităţii legii privind reducerea salariilor bugetarilor cu 25%.

Noi aveam 48 de ore pentru a depune contestaţia la CCR asupra legii privind reducerea salariilor bugetarilor cu 25%. Aveam de gând ca joi, după şedinţa departamentelor PSD, să anunţăm depunerea la CCR a constestaţiei. Acum însă, am fost de acord să semnăm contestaţia liberalilor. Până la urmă, nu este important cine îşi asumă paternitatea pentru o asemenea sesizare, ci este important ca ea să ajungă la Curte şi să se discute acolo‘, a spus senatorul PSD.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, miercuri, de la tribuna Senatului, că senatorii PNL intenţionează să sesizeze Curtea Constituţională asupra neconstituţionalităţii legii privind reducerea salariilor bugetarilor cu 25%. Totodată, acesta a făcut un apel către senatorii PSD+PC să se alăture demersului liberalilor, întrucât pentru a sesiza Curtea PNL mai are nevoie de patru semnaturi.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata