Breaking news

PSD-iștii au dansat ”Pinguinul” pentru Boc

loading...

De 1 Mai, psd-iștii bucureșteni în frunte cu Vanghelie, au dansat celebrul joc ”pinguinul” pe care i l-au dedicat premierului Emil Boc.

pinguin_09621300Aproximativ 8.000 de membri şi simpatizanţi ai PSD au cerut demisia lui Emil Boc, într-un miting organizat în Piaţa Victoriei, ocazie cu care organizatorii au difuzat o melodie îndreptată împotriva premierului – denumit un “pinguin ce aduce infernul”- şi echipei sal, transmite Realitatea tv.

Mitingul din Piaţa Victoriei a fost precedat de un marş al pesediştilor care a început de la Arcul de Triumf. Scandările participanţilor la marş l-au vizat în principal pe primul-ministru. “Jos pinguinul!” a fost lozinca preferată de pesedişti. De altfel, organizatorii de la PSD Bucureşti au pregătit o manea care-l avea ca protagonist tot pe Boc.

“Un pinguin conduce o ţară/ În faliment câte-un pic, pic, pic/ Un pinguin pus a patra oară/ Să ne conducă aşa mic, mic, mic. Un pinguin ce conduce Guvernul/ Şi totul merge greu, greu, greu/ Un pinguin ce-aduce infernul/ Dar care se crede zmeu, zmeu, zmeu. Un pinguin conduce o gaşcă/ Ce n-are deloc spor, spor, spor/ Era mai bine pe vremea lui Ceaşcă,/ Acum e ca dracu, să mor mor mor”, se spunea în maneaua PSD. Între ele era intercalat refrenul: “Berceanu, Udrea, Blaga şi cu Oprea/Cu toţi-s conduşi de Boc, Boc, Boc/ Cu ei în guvern nu merge nimica/ Şi totul aici stă pe loc, loc, loc”, suna textul melodiei.

Cântecelul a încins suficient atmosfera încât Marian Vanghelie să fie primit cu ovaţii când a ajuns în Piaţa Victoriei. Primarul sectorului 5 a explicat că situaţia economică şi socială a ţării a determinat schimbarea de către PSD a modului de celebrare a Zilei Muncii. “În toate ţările civilizate 1 Mai se sărbătoreşte cu mici, cu bere sau cu hamburgeri. Însă acum suntem într-un moment critic şi avem un 1 Mai atipic”, a spus liderul pesediştilor bucureşteni.

În discursul său ţinut în faţa Guvernului, Vanghelie a învinuit miniştrii de patronarea unui sistem corupt care conduce la sărăcirea populaţiei. “Domnul Berceanu ne-a spus cu zâmbetul pe buze că un kilometru de autostradă costă 80 de milioane de euro, dar în Macedonia, cu aceeaşi firmă, a costat doar 20 de milioane. Sunt sume industriale cu care n-am fi avut probleme sociale. Avem un stat poliţienesc şi neputincios care nu ştie să organizeze nimic, în afară de tăierile de panglici ale Elenei Udrea“, le-a transmis Marian Vanghelie celor prezenţi.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata