Breaking news

PSD a lansat un site cu parlamentarii care au votat împotriva moțiunii

loading...

PSD a lansat site-ul listarusinii.ro,  unde sunt afişaţi parlamentarii care au votat împotriva moţiunii de cenzură, la fel ca şi cei care şi-au ascuns votul împotriva demersului opoziţiei, au fost prezenţi dar nu au votat, nu au fost prezenţi sau au plecat înainte de începerea votului.

1276695305lista rusiniiPe acest site sunt publicate fotografiile parlamentarilor care fie au votat împotriva moțiunii, fie au lipsit d ela vot fie au fost prezenți și nu au votat, sau au votat în bătaie de joc cum a fost cazul lui Silviu Prigoană care a introdus în urnă o pastilă de piramidon.

De asemenea, pe frontispiciul site-ului sunt postate fotografii reprezentându-i pe Marko Bela, Elena Udrea, Traian Băsescu, Emil Boc, Gabriel Oprea şi Marian Sârbu.

În total, pe site apar 247 de parlamentari, 177 de deputaţi şi 70 de senatori.

Singurul parlamentar prezent pe site din partea PSD+PC este Doina Burcău.

”Toţi parlamentarii din această listă au pus mai mult preţ pe privilegii şi pe comandamente de partid, în dauna mandatului primit din partea propriilor alegători. Nu trebuie uitat că în fruntea Listei ruşinii se află chiar preşedintele Traian Băsescu şi primul ministru Emil Boc, care au luat efectiv decizia tăierii pensiilor şi salariilor”, se precizează pe site-ul cu pricina.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata