Breaking news

PRM cere demisia Ministrului Sănătății și anchetarea penală a lui Sorin Oprescu

loading...

În urma tragediei de la Maternitatea Giulești, Partidul România Mare vrea demisia ministrului Sănătăţii, Attila Cseke, și anchetarea Primarului General, Sorin Oprescu, a primarului sectorului 6, Cristian Poteraş, şi a directorului unităţii medicale Bogdan Marinescu.

prm_mPRM va depune plângere penală pentru neglijenţă în serviciu împotriva celor patru, reţinându-i vinovaţi pentru tragedia produsă.  Semnatarii comunicatului susţin că ministrul Attila Cseke “este mai interesat de autonomia aşa-zisului Ţinut Secuiesc, decât de situaţia spitalelor din România”, primarul şi medicul Sorin Oprescu este “la fel de vinovat de mizeria care domneşte în spitalele din Bucureşti, pe care cu insistenţă le-a cerut în subordinea municipalităţii şi care, în astfel de momente, îşi continuă, nepăsător, vizita de afaceri în Turcia”, iar primarul Poteraş, în subordinea căruia se află Maternitatea Giuleşti, este “preocupat cu precădere de contractele frauduloase, decât de situaţia spitalelor din sectorul pe care ar trebui să-l conducă”.

PRM acuză şi colapsul sistemului medical din România şi nepăsarea conducerii ţării faţă de sănătatea românilor.

loading...
1 Comentariu
 1. Ilie Cristian spune

  Cel mai recent sondaj CSOP (rezultate provizorii) crediteaza PDL cu 6,5% si PRM cu 21%!

  in aceste zile, se centralizeaza datele unui amplu sondaj de opinie realizat de CSOP, pe un esantion de cca. 2.300 de persoane. Desi rezultatele sint, inca, provizorii, ne face placere sa publicam, inaintea oricarui alt ziar, o serie de concluzii preliminare.

  Astfel, la partide situatia se prezinta in felul urmator: PRM e creditat cu 21% iar PDL – cu 6,5%. in ritmul acesta, in maximum o luna PDL se va situa sub pragul de intrare in Parlament. La candidati la presedintie, Vadim are peste 30%, el fiind urmat de Victor Ponta (13%), Crin Antonescu (11%) si Traian Basescu (7,5%).
  Speram ca in numarul de luni al ziarului nostru sa va facem cunoscute rezultatele finale si nefalsificate de catre Mafia Sondajelor.

  Copyright Tricolorul

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata