Breaking news

Prigoană Jr se vede deputat în 2010!

loading...

Honorius Prigoană, fiul celebrului şi controversatului om politic şi de afaceri Silviu Prigoană, vrea să fie coleg de Parlament cu tatăl său.

honoriusHonorius şi-a depus candidatura pentru alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor care vor avea loc în colegiul uninominal 1 Bucureşti.

Scaunul de deputat a  rămas vacant după demisia lui Bogdan Olteanu, care a fost numit vice-guvernator BNR. Honorius va candida din partea PD-L.

Honorius se va înfrunta pe acest post cu Radu Stroe, secretarul general al  PNL. PSD a decis să suţină candidatul PNL ca urmare a înţelegerii cu PNL, conform căreia nu vor desemna un contracadidat în colegiul câştigat de PNL şi invers.

Remus Cernea şi-a depus candidatura din partea Partidului Verde, însă Biroul electoral de circumscripţie al Municipiului Bucureşti i-a respins candidatura deoarece Partidul Verde nu a întrunit pragul electoral în 2008 şi nu are reprezentanţi în Parlament.

Potrivit prevederilor Legii 35/2008 pentru alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului, la alegerile parţiale vor putea participa numai partidele politice şi organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care la alegerile generale au îndeplinit pragul electoral prevăzut de lege, individual sau într-o alianţă politică ori electorală.

Alegerile pentru colegiul uninominal 1 din Bucureşti, vor avea loc in 17 ianuarie 2010.

loading...
1 Comentariu
  1. valy spune

    pacat ,ca un tanar educat, cu studii intr-o tara democratica ,cu adevarat a ales un traseu politic indoielnic.il admiram mult pe tatal sau pt opiniile sale, pt adevarurile pe care le spunea…acum , din pacate, si-a cam pierdut credibilitatea si cred ca realizeaza acest lucru din moment ce pare cam stanjenit in aparitiile sale televizate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata