Breaking news

Ponta:„Jos Băsescu!„ este un slogan de campanie, o idee, nu un proiect de ţară

loading...

Premierul Victor Ponta, devine pe zi ce trece tot mai băsist și arată acest lucru cu fiecare ocazie când iese în public și ia cuvântul. Ponta spune că ”Jos Băsescu” este un simplu slogan de campanie.

ponta - jos basescuPreședintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri că una e ce spui în campania electorală și alta e când te aflii pe cai mari. Astfel că sloganul ”Jos Băsescu” nu mai e de actualitate.

”Foarte mulţi alţi colegi vorbesc şi cred că singurul proiect politic despre care trebuie să vorbim în continuare este proiectul «Jos Băsescu!». Eu cred că «Jos Băsescu!» e un slogan de campanie, e o idee, dar nu poate fi un proiect de de ţară. «Jos Băsescu!» se va întâmpla la anul, din fericiere, şi ce facem a doua zi după ce e jos Băsescu?”, a spus Ponta.

După care și-a ridicat în slăvi partidul precizând că noul proiect pentru România este PSD.

Cred că noul proiect al PSD, al nostru, ca social-democraţi, e noul proiect pentru România, o Românie fără Băsescu, fără X, fără Y, dar o Românie care să arate altfel, cum vrem noi să facem România, cum vrem să arate un Guvern, cum vrem să se comporte un Guvern, cum vrem să arate un preşedinte şi cum să se comporte un preşedinte, cum vrem să funcţioneze administraţia publică, Justiţia, ce înţelegem cu adevărat prin stat social”, a mai declarat Victor Ponta.

Toată campania USL de la alegerile parlamentare din 2012 a fost concentrată împotriva lui Băsescu, ca principal dușman al țării și al românilor. Acum cu „Pactul de coabitare” semnat cu Băsescu, totul este bine și frumos și trebuie liniște și pace în țară pe motiv că așa cere UE, iar dreptatea până la capăt promisă în campania electorală, se amână sine die.

loading...
2 Comentarii
  1. Liviu spune

    F.TU-I MORTZII MASII DE TRADATOR INFECT !!! JOS PONTA ESTE PRINCIPALUL OBIECTIV AL TARII IN MOMENTUL DE FATA, JOS BASESCU ESTE UN OBIECTIV !!!

  2. Liviu spune

    * JOS BASESCU ESTE UN OBIECTIV SECUNDAR !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata