Breaking news

Ponta îi avertizează pe Sebastian Ghiță și Roșca Stănescu, cu excluderea din USL dacă se mai ceartă în public

loading...

Deputatul PSD, Sebastian Ghiță și senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu, vor fi dați afară din USL, dacă se mai ceartă în public. Avertismentul vine din partea lui Victor Ponta.

ghita vs roscaPremierul Victor Ponta a declarat luni seară la Realitatea TV că a discutat și decis cu Crin Antonescu să le transmită lui Sebastian Ghiță și Sorin Roșca Stănescu, să stea în banca lor, altfel, vor fi dați afară din USL.

Am discutat astăzi puţin cu Crin Antonescu  acest episod tragi-comic al bătăliei şi am decis următorul lucru: prima dată când domnul Roşca Stănescu, senator liberal, sau domnul Ghiţă, deputat PSD, mai au de discutat în public despre cine e mai securist sau mai mogul, pleacă imediat din USL şi-i dăm afară sau pleacă ei. Eu cred că o să discute doar în privat. Dacă au aceste probleme importante de rezolvat între ei, să nu le facă în calitatea de deputat PSD şi senator PNL. Părerea domnului Roşca Stănescu despre mine e interesantă, dar trebuie să o spună în privat, părerea domnului Ghiţă despre domnul Antonescu, la fel. Sperăm că cel puţin o perioadă s-a închis disputa publică„ , a spus Victor Ponta, luni seară  la Realitatea TV.

Omul de afaceri Ioan Niculae a susţinut că telefonul său este ascultat din 1997, în timp ce senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu a declarat că legile siguranţei trebuie modificate pentru deconspirarea ofiţerilor acoperiţi.

Senatorul PNL, Sorin Roșca Stănescu l-a acuzat pe deputatul PSD Sebastian Ghiță, că este ofiţer acoperit şi că, în mod direct, coordonează campania de denigrare, prin falsuri, a PNL, dusă de România TV, televiziunea pe care o conduce.

În replică, deputatul PSD, Sebastian Ghiţă, care este şi secretar al Comisiei parlamentare de control a SRI, i-a acuzat pe liberalul Sorin Roşca Stănescu, patronul trustului Intact, preşedintele de onoare al PC Dan Voiculescu, şi pe omul de afaceri Ioan Niculae, că fac presiuni asupra SRI și că au interese în Rusia.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata