Breaking news

Ponta e în campanie electorală pentru prezidențiale. S-a pozat cu Giță Ciobanul

loading...

Premierul Victor Ponta a intrat oficial în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 2014. Deși spune că nu candidează, comportamentul său îl dă de gol.

ponta cu ciobanul ghitaAflat în vacanța de sărbători, Ponta nu mai prididește cu ședințele foto, ba cu Regele Mihai I, ba mai nou cu celebrul Cioban Ghiță de la Jina, care face reclamă la Vodafone.

Sfătuit probabil de consilierii de imagine, Ponta s-a tras în poză cu Ciobanul Ghiță, alături de soție și copii și imediat a pus fotografiile pe facebook însoțit de următorul comentariu: Azi, în baza iniţiativei lui Andrei (prieten pe Facebook cu Ghiţă Ciobanul) , am luat o masă tradiţională savuroasă, la Jina, cu primarul, familia sa şi cu acel Ghiţă pe care îl iubesc toţi românii! Mulţumim pt ospitalitate!

După care Ponta a lăsat și un P.S. prin care-l înțeapă pe Antonescu:P.s. – chiar e Ghiţă în poză, nu e greşeala a Echipei mele! Şi dacă iau masa cu “acest ” Ghiţă sigur nu se supără Crin!

Promovarea prin intermediul altei persoane populare și iubite de publicul larg este una dintre cele mai vechi tehnici de marketing pe care și Ponta o folosește la maxim.

După gafa cu cina ”luată” alături de Regele Mihai I, și după ședința foto cu Ciobanu Ghiță, Ponta trebuie neapărat să apară și alături de Bianca Drăgușanu pentru ca tacâmul de promovare între Crăciun și Revelion să fie complet.

Dacă nu ar avea gând de prezidențiale în 2014, Ponta nu ar fi atât de disperat să își facă reclamă ba zilnic la tv ba pe facebook cu orice ocazie.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Ma usurez pe campania lui si pe fanii \ electorii usl-ului si ai lui !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata