Breaking news

Victor Ponta: Băsescu l-a chemat de multe ori pe procurorul Papaici, la el în birou

loading...

Premierul Victor Ponta a declarat joi seară la România TV, că Traian Băsescu îl cunoaște foarte bine pe procurorul Papici de la DNA, întrucât l-a chemat de foarte multe ori în biroul său de la Cotroceni.

basescu si papiciBăsescu este acuzat de Ponta că minte de îngheață apele în privința procurorului Papici. Premierul spune că este o practică frecventă a lui Băsescu dea chema în biroul său, procurori, ca să-i dea raportul.

Cred că pe Papici l-a sunat pe videotelefon, că zicea că l-a sunat la telefon, dar i s-a părut că are o faţă bună. E de desene animate asta că nu l-a văzut pe Papici, minte de îngheaţă apele, l-a văzut de zeci de ori. Asta denotă anumite scăpări de memorie sau chiar de raţiune. Evident că l-a văzut pe Papici de nu ştiu câte ori. L-a chemat de multe ori, cum i-a chemat şi pe alţi procurori, la el la birou. Şi pe alţi procurori îi suna”, a spus Ponta la România TV.

Întrebat de unde cunoaşte aceste lucruri, Ponta a răspuns: De la foşti colegi ai mei, procurori. Este o lume mică.

El a adăugat că aceasta este o practică de “satrap”, în care pune mâna pe telefon pentru a rezolva diferite lucruri, care trebuie să înceteze.

Miercuri seară, într-o declarație de presă, susținută la Cotroceni,  Traian Băsescu a precizat că nu l-a cunoscut niciodată pe procurorul Papici.

Nu l-am cunoscut niciodată pe procurorul Papici. Eu nu m-am întâlnit cu acest om. Singura dată când m-am întâlnit cu procurorul Papici a fost telefonic, astăzi, când l-am sunat şi i-am cerut scuze că din jocurile politice ale unui plagiator mincinos este implicat într-un scandal. Atât am făcut. Este prima dată când am vorbit cu procurorul Papici astăzi, la telefon, şi i-am cerut scuze că, involuntar, a fost amestecat într-un astfel de scandal”, a spus Băsescu.

Antena 3 a prezentat la emisiunea Sinteza Zilei un document prin care procurorul Lucian Papici ancheta situația juridică a terenului din comuna Nana, județul Călărași, pe care Ioana Băsescu l-a cumpărat în toamna lui 2013, cu fabuloasa sumă de 1,3 milioane de euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata