Breaking news

PNL Satu Mare îl reprimește în partid pe Tăriceanu

loading...

Organizația Municipală a PNL Satu Mare a aprobat joi, reprimirea în partid a lui Călin Popescu Tăriceanu. Președintele Organizației Județene Satu Mare a PNL, se opune revenirii fostului premier în rândul liberalilor, iar Crin Antonescu îl face sluga PSD.

calin popescu tariceanu demisie pnlScandal monstru în sânul PNL, iscat de Călin Popescu Tăriceanu, actualul Președinte al Senatului României. La trei luni de când și-a dat demisia din PNL, Tăriceanu vrea să revină în partid.

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că revine în Partidul Național Liberal. Președintele Senatului a fost invitat să se înscrie în PNL Satu Mare de vicepreședintele filialei, Adrian Ștef. Numai că Președintele filialei a anunțat însă că nu îl va primi în partid pe șeful Senatului.

La Satu Mare, ca preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene Satu Mare, nu am invitat şi nu accept primirea lui Călin Popescu-Tăriceanu în organizaţia noastră. Menţionez că aici sunt probleme foarte mari din cauza diversiunii”, menţionează Virgil Enătescu, șeful PNL Satu Mare, într-un comunicat citat de Mediafax.

Crin Antonescu nu s-a declarat dornic să redevină coleg cu președintele Senatului: E o slugă a PSD. Din punctul meu de vedere, chiar dacă sunt un bun creştin și orice oaie rătăcită trebuie primită la locul ei, în cazul lui Tăriceanu, care evident că face această noua dovadă a decăderii sale politice, tot pus de pesedisti, la ordinele lor, sigur ca n-aș lua în seamă o asemenea cerere de înscriere.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat la Digi24 că a luat decizia de a se întoarce în PNL deoarece partidul este într-un „moment important”.

 

Călin Popescu Tăriceanu, fost președinte PNL și premier al României în perioada 2004-2008, și-a dat demisia din Partidul Național Liberal, pe 26 februarie 2014, după ce partidul anunțase că iese de la guvernare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata