Breaking news

PNL rămâne fără parlamentari. ANI spune că 22 de deputați și 10 senatori liberali sunt incompatibili

loading...

PNL primește o lovitură dură din partea ANI. Partidul, proaspăt ieșit de la guvernare și trecut în Opoziție, riscă să rămână fără 22 de parlamentari și 10 senatori, pe motiv de incompatibilitate.

crin antonescuAgenția Națională de Integritate spune că 22 deputați și 10 senatori PNL au încălcat regimul juridic al incompatibilităților și că au săvârșit infracțiuni de fals în declarații.

CIURARIU Florin – Deputat. Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 20 decembrie 2012, întrucât deține, simultan, funcția de deputat și calitatea de titular întreprindere individuală în cadrul CIURARIU FLORIN ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ

COMȘA Cornel George – Deputat. Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 20 decembrie 2012, întrucât deține, simultan, funcția de deputat și calitatea de administrator la S.C. DA EASY WAY S.R.L. și S.C. BIZ` ROUND THE CLOCK S.R.L.

COVACI Dorel – Deputat. S-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât a deținut sau deține, simultan, funcția de deputat și următoarele calități: • administrator la S.C. AGRIPIM S.R.L. (19 decembrie 2008 – prezent); • administrator la S.C. CONS PRIFAD S.R.L. (19 decembrie 2008 – 14 iunie 2010). Agenția a constatat și posibila săvârșire a infracțiunii de fals în declarații, deoarece acesta nu a menționat în declarațiile de interese, depuse în calitatea de deputat (anii 2008 – 2013), funcțiile de administrator la S.C. AGRIPIM S.R.L. și S.C. CONS PRIFAD S.R.L., motiv pentru care a fost sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție

DALCA Ștefan Petru – Deputat. S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 decembrie 2012 – 12 februarie 2013, întrucât a deținut, simultan, funcția de deputat și calitatea de administrator la S.C. MERCRO S.R.L.

DINIȚĂ Ion  – Deputat. S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 decembrie 2012 – 23 ianuarie 2013, întrucât a deținut, simultan, funcția de deputat și calitatea de administrator la S.C. FOREX CLUB S.A.

DOBOȘ Anton – Deputat. S-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât a deținut, simultan, funcția de deputat și următoarele calități: • administrator la S.C. E.ON MOLDOVA DISTRUBUȚIE S.A. (20 decembrie 2012 – 28 mai 2013); • cenzor supleant la S.C. ROMTRACK S.A. (20 decembrie 2012 – 22 iulie 2013). Agenția a constatat și posibila săvârșire a infracțiunii de fals în declarații, deoarece acesta nu a menționat în declarațiile de interese, depuse în calitate de deputat, funcțiile de administrator al S.C. E.ON MOLDOVA DISTRIBUȚIE S.A. și cenzor supleant la S.C. ROMTRACK S.A., motiv pentru care a fost sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

DOBRINESCU Traian – Deputat. S-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât a deținut sau deține, simultan, funcția de deputat și următoarele calități: • administrator la S.C. TRADO S.R.L. ( 20 decembrie 2012 – prezent); • administrator la S.C. OVEXIND S.R.L. (20 decembrie 2012 – 31 ianuarie 2013).

ENEA Constantin-Cosmin – Deputat. Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 20 decembrie 2012, întrucât deține, simultan, funcția de deputat și calitatea de persoană fizică autorizată în cadrul ENEA CONSTANTIN-COSMIN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ.

MIHAILA Ioan – Deputat. Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 20 decembrie 2012, întrucât deține, simultan, funcția de deputat și calitatea de administrator la S.C. R.D.M. CONSULTING S.R.L. și S.C. IMO VITTORIA S.R.L.

MOLDOVAN Ioan – Deputat. Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 20 decembrie 2012, întrucât deține, simultan, funcția de deputat și calitatea de administrator la S.C. ELIAN RESTAURANT S.R.L.

MOLNAR Zsolt – Deputat. Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 20 decembrie 2012, întrucât deține, simultan, funcția de deputat și calitatea de persoană fizică autorizată prin MOLNAR G ZSOLT PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ.

OCHI Ion – Deputat. S-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât a deținut sau deține, simultan, funcția de deputat și următoarele calități: • administrator la S.C. EXPLO CONSTRUCT S.R.L. (20 decembrie 2012 – prezent); • administrator la S.C. HIDRO-SAL COM S.R.L. (20 decembrie 2012 – 12 iunie 2013). Agenția a constatat și posibila săvârșire a infracțiunii de fals în declarații, deoarece acesta nu a menționat în declarațiile de interese, depuse în calitatea de deputat, funcția de administrator al S.C. EXPLO CONSTRUCT S.R.L., motiv pentru care a fost sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

OROS Nechita-Adrian – Deputat. S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 decembrie 2012 – 08 aprilie 2013, întrucât a deținut, simultan, funcția de deputat și calitățile de asociat și administrator la S.C. VET AGA PET S.R.L.

RĂDULESCU Marian Cătălin – Deputat. Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 20 decembrie 2012, întrucât deține, simultan, funcția de deputat și calitatea de administrator – președinte al S.C. LION WORKER DEZVOLTARE ȘI CONSTRUCȚII S.R.L.

ROMAN Ioan Sorin – Deputat. Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 19 decembrie 2008, întrucât deține, simultan, funcția de deputat și calitatea de comerciant persoană fizică – titular al ÎNTREPRINDERII INDIVIDUALE ROMAN IOAN SORIN.

ROMAN Petre – Deputat. Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 20 decembrie 2012, întrucât deține, simultan, funcția de deputat și calitatea de persoană fizică autorizată – ROMAN V. PETRE PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ.

ȘCHEAU Ion – Deputat.  Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 20 decembrie 2012, întrucât deține, simultan, funcția de deputat și calitatea de administrator la S.C. SUCCESS MINDSET S.R.L.

SMĂRĂNDACHE Miron Alexandru – Deputat. Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 20 decembrie 2012, întrucât deține, simultan, funcția de deputat și calitatea de administrator la S.C. PETROFLAX DISTRIBUTION S.R.L.

TAMAIAN Ioan – Deputat. S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 decembrie 2012 – 10 aprilie 2013, întrucât a deținut, simultan, funcția de deputat și calitatea de administrator al S.C. GLASS STAR S.R.L. și al S.C. ION ART GLASS-PRODUCȚIE S.R.L.

TEODORESCU Ioan Viorel – Deputat.  S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 decembrie 2012 – 01 aprilie 2013, întrucât a deținut, simultan, funcția de deputat și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al S.C. TRACUM S.A. Giurgiu și S.C. ADMINISTRAȚIA ZONEI LIBERE GIURGIU S.A. De asemenea, acesta s-a aflat în stare de incompatibilitate și în perioada 31 martie 2011 – 22 iunie 2012, întrucât a deținut, simultan, calitatea de Consilier local în cadrul Consiliului Local al Mun. Giurgiu și funcția de membru în Consiliul de Administrație al S.C. TRACUM S.A. Giurgiu și S.C. ADMINISTRAȚIA ZONEI LIBERE GIURGIU S.A., societăți comerciale de interes local, înființate de către Consiliul Local al Mun. Giurgiu, Jud. Giurgiu.

THUMA HUBERT Petru Ștefan – Deputat. S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 decembrie 2012 – 24 mai 2013, întrucât a deținut, simultan, funcția de deputat și calitatea de administrator al S.C. AND ENERGY S.R.L.

ZAMFIR Daniel Cătălin -Deputat. S-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât a deținut sau deține, simultan, funcția de deputat și următoarele calități: • administrator al S.C. RELITE IMPEX S.R.L. (20 decembrie 2012 – 02 septembrie 2013); • comerciant persoană fizică în cadrul ZAMFIR V. DANIEL – CĂTĂLIN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ (20 decembrie 2012 – prezent).

BUJOR Dumitru Marcel – Senator.  Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 20 decembrie 2012, întrucât deține, simultan, funcția de senator și calitatea de administrator la S.C. CRISMAROB S.R.L.

EHEGARTNER Petru – Senator. S-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât a deținut, simultan, funcția de senator și următoarele calități: • administrator la S.C. HURO SUPERMOLD S.R.L. (19 decembrie 2012 – 08 mai 2013); • administrator la S.C. SUPERPLAST INTERNATIONAL S.R.L. (24 mai – 23 octombrie 2013); • administrator la S.C. SUPERPLAST S.R.L. (24 mai – 16 septembrie 2013).

GRAPĂ Sebastian – Senator. S-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât a deținut, simultan, funcția de senator și următoarele calități: • administrator la S.C. EBOLA S.A. (19 decembrie 2012 – 16 iulie 2013); • administrator la S.C. WEINGART S.R.L. (19 decembrie 2012 – 03 octombrie 2013).

ILIEȘIU Sorin – Senator.  S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 19 decembrie 2012 – 11 februarie 2013, întrucât a deținut, simultan, funcția de senator și calitatea de administrator la S.C. VIDEO DIALOG S.R.L.

KLARIK Laszlo Attila – Senator.  Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 19 decembrie 2012, întrucât deține, simultan, funcția de senator și calitatea de reprezentant al Consiliului Județean Covasna în Adunarea Generală a Acționarilor a S.C. GOSPODĂRIE COMUNALĂ S.A. Sfântu Gheorghe.

NIŢĂ Mihai – Senator.  Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 19 decembrie 2008, întrucât deține, simultan, funcția de senator și calitatea de administrator al S.C. BRANIT S.R.L.  

PAȘCA Liviu Titus – Senator. S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 19 decembrie 2012 – 11 decembrie 2013, întrucât a deținut, simultan, funcția de senator și calitatea de administrator la S.C. D.R. PAȘCA COMPANY S.R.L.

SUCIU Matei – Senator. S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 19 decembrie 2012 – 09 ianuarie 2014, întrucât a deținut, simultan, funcția de senator și calitatea de administrator al S.C. SUMNICOM S.R.L. și al S.C. FERMA VEGETAL S.R.L. Agenția a constatat și posibila săvârșire a infracțiunii de fals în declarații, deoarece acesta nu a menționat în declarația de interese, depusă în calitatea de senator, funcția de administrator al S.C. SUMNICOM S.R.L. și al S.C. FERMA VEGETAL S.R.L., motiv pentru care a fost sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

TOMOIAGĂ Ștefan-Liviu  – Senator.  S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 19 decembrie 2012 – 12 septembrie 2013, întrucât a deținut, simultan, funcția de senator și calitatea de administrator al S.C. GREENERGO ENTERPRISES S.A.

ZISU Ionuț Elie – Senator.  S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 19 decembrie 2012 – 11 decembrie 2013, întrucât a deținut, simultan, funcția de senator și calitatea de comerciant persoană fizică autorizată.

Potrivit Legii 176/2010, fapta persoanei cu privire la care s-a constatat nerespectarea regimului juridic al […] incompatibilității constituie temei pentru eliberarea din funcție, precum şi interdicția de a mai ocupa o funcție sau o demnitate publică pe o perioadă de 3 ani de la data rămânerii definitive a raportului, ori, după caz, constituie abatere disciplinară și se sancționează potrivit reglementărilor aplicabile demnității și funcției respective.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata