Breaking news

PNL nu se dezice de Fenechiu decât după o decizie definitivă în instanță

loading...

Partidul Național Liberal a luat act de decizia ÎCCJ referitoare la dosarul în care vicepreședintele PNL Relu Fenechiu, a fost condamnat vineri la cinci ani de închisoare cu executare.

fenechiu si pnlPNL spune că: pană la pronunțarea unei sentințe definitive, liderul liberal beneficiază in continuare, din punct de vedere legal și moral, de prezumția de nevinovăție.

Prin întreaga sa activitate la conducerea Ministerului Transporturilor, Relu Fenechiu a dat dovadă de profesionalism și eficiență. Acesta a dus la bun sfârșit proiecte de importanță majoră pentru Romania, precum privatizarea CFR Marfă și deblocarea Programului Operațional Sectorial “Transport”. Ne exprimăm regretul că Relu Fenechiu nu mai poate continua proiectele demarate in calitate de ministru al Transporturilor. Realizările din perioada mandatului ministerial demonstrează că desemnarea sa a fost cea mai potrivită alegere pentru acest portofoliu, unul dintre cele mai dificile și importante din structura guvernamentală„, se mai arată în comunicatul de presă al PNL, remis exclusivNEWS.ro.

În cadrul unei convorbiri telefonice cu primul ministru Victor Ponta, Relu Fenechiu a confirmat decizia sa de a demisiona din fruntea Ministerului Transporturilor.

Partidul Național Liberal va propune o persoană pentru acest portofoliu după consultări în cadrul forurilor interne și discuții cu primul ministru.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata