Breaking news

PNL a atacat la Curtea Constitțională, legea insolvenței

loading...

 Partidul Național Liberal a atacat la Curtea Constituțională, legea insolvenței, pe motiv că aceasta încalcă dreptul la proprietate și accesul la justiție.

pnl - ccrGrupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal din Camera Deputaţilor a depus, astăzi, 22 aprilie, o sesizare la Curtea Constituţională cu privire la Legea privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă (PL-x nr. 90/2014) adoptată de Camera Deputaţilor în şedinţa din data de 15.04.2014.

Potrivit Sesizării de neconstituţionalitate depusă de parlamentarii PNL, Legea privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă încalcă mai multe principii constituţionale, precum: dreptul la proprietate, accesul liber şi neîngrădit la justiţie, dar şi obligativitatea respectării legilor în vigoare.

Sesizarea de neconstituţionalitate cu privire la Legea privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă (PL-x nr. 90/2014) a fost înregistrată la Secretariatul General al Camerei Deputaţilor însoţită de o listă cu 83 semnături de susţinere din partea reprezentanţilor Grupului PNL.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata