Breaking news

Pensionarii reprezentați gratuit în justiție de avocații PNL

loading...

Partidul Național Liberal vine în ajutorul pensionarilor care doresc să dea guvernul în judecată pentru tăierea pensiilor cu 15%.

alina-gorghiuComisia de justiţie a PNL, condusă de deputatul Alina Gorghiu, a decis ca, în limita numărului de avocaţi din partid, să formuleze gratuit acţiuni în instanţă pentru pensionarii care, în urma diminuărilor de pensii anunţate de Guvern, care vor să dea în judecată statul român şi Guvernul.

În comunicatul PNL se arată că “orice reglementare nouă se aplică numai de la data intrării sale în vigoare, deci o nouă legislaţie referitoare la pensii nu se aplică în mod automat celor pensionaţi în baza actelor normative anterioare în vigoare”.

Dacă nu se doreşte aplicarea soluţiilor logice şi constituţionale sau nu se va ţine cont de jurisprudenţa naţională şi europeană, reacţia noastră va fi pe măsură, iar românii îşi vor găsi dreptatea în sălile de judecată, se mai arată în comunicatul semnat de preşedintele Comisiei de justiţie din Camera Deputaţilor, deputatul Alina Gorghiu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata