Breaking news

PC merge singur la europarlamentare și vrea un scor de 9%

loading...

Partidul Conservator va avea candidați proprii la alegerile europarlamentare li dorește să obțină 9% din voturile românilor.

pc- alegeri europarlamentareConsiliul Național al Partidului Conservator, reunit sâmbătă la Palatul Parlamentului, a decis ca partidul să meargă independent la europarlamentare.

PC își confirmă oficial candidatura independentă la alegerile europarlamentare, propunându-și atingerea unui scor de 9% și declanșează astăzi mobilizarea electorală în acest scop.

Liderul PC a arătat că nu mai este loc de “festivism, demagogie”, deoarece electoratul va judeca partidul după fapte şi până în prezent PC a reuşit să se achite cu succes de promisiuni.
În condiţii dificile, Guvernul Ponta a reuşit să genereze cea mai importantă creştere economică din ultimii ani. În ultimul timp, lucrurile s-au mai îmbunătăţit în USL. USL are un echilibru. Cred în viitorul USL. Mi-ar plăcea să cred că suntem liantul şi oferim stabilitate actului de guvernare”, a declarat Daniel Constantin.

În funcție de așteptările electoratului conservator și de loialitatea față de moștenirea conservatoare, PC se va orienta către grupul politic european care poate asigura cea mai bună afirmare a intereselor României în forurile europene.

Președintele PC, Daniel Constantin, a convocat congresul partidului pentru luna iunie 2014, urmând ca data exactă să fie stabilită de Biroul Executiv.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata