Breaking news

Ovidiu Silaghi: sunt nevinovat, totul este o manevră politică a lui Băsescu

loading...

Ovidiu Silaghi spune că nu a luat mită de la Nelu Iordache și că dosarul instrumentat de procurorii DNA este doar o manevră politică a lui Traian Băsescu, menită să-l scoată din cursa pentru Ministerul Transporturilor.

basescu - ovidiu silaghiPrin intermediul unui comunicat de presă, Ovidiu Silaghi spune că nu a luat mită de la Nelu Iordache și nici nu a influențat în vreun fel rezilierea contractului Arad Nădlac.

Nu am influențat și nu am intervenit în niciun fel în împiedicarea rezilierii contractului Arad Nădlac deținut de firmele domnului Nelu Iordache. Nu am cerut și nu am primit niciodată foloase necuvenite (bani sau alte bunuri sau servicii) de la Nelu Iordache sau vreunul din interpușii săi, în niciun scop, și nu am intervenit în executarea sau ne-executarea plăților din acest contract sau oricare altul”, precizează Ovidiu Silaghi.

Deputatul liberalul spune că: Referatul  DNA se bazează pe o denunțare a unui individ care, în încercarea de a-și salva situația, aruncă vinovații pe alte persoane. În acest context, nu pot să nu remarc coincidența apariției acestui referat, precum și invitarea mea la DNA pentru audieri pe 21 august 2013, în preajma declaratei zile a deciziei numirii mele de către Președintele Traian Băsescu în propusa calitate de Ministru al Transporturilor. De asemenea, nu pot să nu observ faptul că acest referat a apărut după ce încercarea ANI de a mă declara incomatibil a eșuat.

Ovidiu Silaghi a decis să își retragă candidatura la Ministerul Transporturilor pentru a nu aduce prejudicii de imagine PNL.

Liberalul a ținut să precizeze faptul că: Sunt convins că în timp se va dovedi faptul că sunt întru totul nevinovat și că aceasta a fost o manevră politică a lui Traian Băsescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata