Breaking news

Ovidiu Silaghi, propus de PNL la Ministerul Transporturilor

loading...

Conducerea PNL a decis marți ca Ovicdiu Silaghi să fie propus în funcția de Ministru al Transporturilor, în locul lui Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

ovidiu silaghiDupă o pauză de șapte luni, Ovidiu Silaghi revine la cârma Ministerului Transporturilor. Biroul Politic al PNL a decis marți cu 47 de voturi pentru și 5 voturi împotrivă ca Silaghi să fie propus pentru Transporturi.

Decizia PNL vine la cinci zile de când Relu Fenechiu și-a dat demisia ca urmare a condamnării acestuia de către Înalta Curte, la cinci ani de închisoare în dosarul Transformatorul.

Ovidiu Ioan Silaghi s-a născut la 12 decembrie 1962, la Satu Mare) și este pentru a treia oară în postura de ministru. A mai fost ministru pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Comerț, Turism și Profesii Liberale în Guvernul Tăriceanu, din aprilie 2007 și până în decembrie 2008. Dar și Ministru al Transporturilor în Guvernul Ponta 1, de la data de 7 mai 2012 până în decembrie 2012.

Propunerea lui Silaghi era sub semnul întrebării din cauza conflictului acestuia cu ANI. Însă liberalul a fost achitat de Curtea de Apel Oradea.

Hotărarea de clasare a fost emisă de către Curtea de Apel Oradea în data de 12 aprilie 2013.

Hotărarea acestei instanțe este definitivă și irevocabilă și nu poate fi atacată cu recurs in nicio instanță.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata